Allmänt

Ett hem ska vara fyllt av…

Det var frågan hos Madeleine idag. Mitt svar är enkelt… husdjur. Kanske inte fyllt av, men visst fylls hemmet av kärlek då man har dessa små hårbollar hemma?

Det här är vår lilla allergibomb, men så svårt att göra oss av med henne. Så mycket kärlek, och man är aldrig ensam.

Sen är jag mer hundmänniska, och just en hund saknar jag så otroligt mycket. Går inte en ända dag utan att jag längtar efter just det. Tyvärr vill inte min man ha en och det blir ju svårt då man inte är överens.

Katten har hängt med sen innan vi flyttade ihop så där hade han inte så mycket att säga till om.

Jag förstår att alla inte kan ha ett djur hemma, men något jag har extremt svårt för är då någon inte tycker om djur. Hur kan man inte tycka om dom? Att man är allergisk eller rädd är en sak, men tycka om något annat.

Är så glad över att mina barnbarn är sådana djurvänner. Tyvärr är den äldsta riktigt allergisk mot just hennes favoritdjur, katt. Hon har så svårt att låta bli, men blir sjuk framförallt hos oss.

Mellansessan. Även hon har katt som favoritdjur, men hennes mamma gillar mest hundar, så nu har dom en ,,,, katt. Den kärleken mellan dom två alltså. Dom kan inte låta bli varandra, och är alltid ihop då hon är hemma.

Yngsta vet jag egentligen inte. Hon har en kanin som hon älskar. och visst gillar hon vår katt. Hon kanske är lite mer försiktig, men fortfarande. Så stor djurvän.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Ett hem ska vara fyllt av…”

  1. Ett hem ska vara fullt av skratt. Eller musik 🙂 Men ja, det är också otroligt tomt utan en liten fyrbent rackare. Var utan hund ett par år när vår gamla hund somnat in, men det var för tomt alltså. Så nu har vi vår fyrbenta fluff. Hon är dock med på jobbet, annars hade det nog inte funkat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s