Allmänt

Veckans FFF

Fredagsfika

Längesen jag körde detta, men idag kändes det som en bra dag att göra det på. Har verkligen saknat det, Fikan fick bli på jobbet då det var önskemålet på en hemmadag, Var inte så svårövertalad. Så trevligt att komma ut, och längesen jag jobbade det här passet. Vi båda valde en vaniljbulle som dom kallade solöga. Visst är det ett passande namn? Bullen var verkligen god. Så god bulle. Ofta kan dom bli lite torra, men inte här inte. Helt klart värd varenda krona. Ofta tar jag fikan själv, men nu med lite sällskap. Alltid trevligare.

Fredagspresent.

Är ensam hemma ikväll, och tänkte kosta på mig något gott. Gick in på pralinboden, och köpte mig tre praliner. Visst är det något extra att äta sådana här, lite lyxigare varianter. Värt varenda krona. tycker jag. Sådan skillnad mot billigt lösgodis. Känns ju lite speciellt att få välja ut de där som lockar lite extra. Fick en flashback från då man var liten och gick till gotteaffären. Ni vet, en sådan och en sådan och sen frågade man hur mycket man handlat för. Tänk vilka minnen som kommer upp då man sitter här och skriver.

Fredagsfokus

Visste ni att det är champagnens dag idag? Hörde det på radion på jobbet och jag en kollega började prata om det. Hon kände av fjärde dosen och jag är alltid seg och ensam hemma ikväll. Vi skojade om att vi skulle ha AW med champagne via facetime. Efter jobbet så åkte jag ner och köpte en liten flaska jeanmaire. En otroligt prisvärd champagne. Var positivt överraskad och har köpt den ett par gånger efter det. Samtidigt var det där pralinerna kom in. Choklad och champagne, vem kan motstå det?

Det här blev mina FFF, och känns som en riktigt lyxig sådan, men det är jag värd, eller vad säger ni?

Kramar Madde

15 reaktioner till “Veckans FFF”

 1. Det där att ta en fika på jobbet lät inte fel. Den ser väldigt god ut men tror jag inte har ätit en vaniljbulle. Har hört att det är champagnens dag men den enda gång jag druckit champagne var på champagnefrukosten dagen jag tog studenten.

  Gilla

 2. Härliga fredags F – praliner låter som en bra sak att unna sig. Nästa fredags skall jag unna mig en fredags present – men i form av en inredningsdetalj. Skall bli så mysigt. Och eventuellt en fredagsfika med.

  Gilla

 3. Kul att läsa om dina FFF 😃.
  Alltid trevligt att fika med sällskap. Jag gillar vaniljbulle. Men som du säger så brukar de va torra. Tur att din inte va det då.
  Aldrig testat kombon med choklad & champagne. Men om du säger att det är en bra kombo. Så är det säkert det 😊.
  Du är mycket värd din FFF❤️ Kram!

  Gilla

 4. Att fika är alltid trevligt tycker jag och gör man tillsammans med någon så blir det ju alltid trevligare. Tycker du gjorde helt rätt att unna dig lite. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s