Allmänt

Internationella CAPSLOOKS dagen

Vi fortsätter väl med Madeleines bloggutmaning och idag är det visst internationella capslooksdagen. Hon undrade om den sitter fel ellerinte. Har egentligen inte tänkt på det så mycket, men visst är den lätt att komma åt? Blir lite svårt då man ska skriva in lösenord och man vet att man skriver rätt, men så har man kommit åt den.

Ännu roligare är att precis då jag tänkte skriva inlägget svarade jag på en kommentar och detta var på. Tog ett bra tag innan jag upptäckte det. Tur jag inte hann skicka iväg svaret.

Hur känner ni för den? Sitter det rätt eller inte?

12 reaktioner till “Internationella CAPSLOOKS dagen”

 1. Visste inte att det var internationella capslooksdagen idag. Detta kan vara irriterande när man som du skriver skriver in ett lösenord man vet är rätt men det funkar inte. Då har man kommit åt den knappen. På min laptop är det en liten lampa som lyser när den är tryckt på. Det är jättebra då man ser direkt om man kommit åt knappen.

  Gilla

 2. Åhhh ja det visste jag inte ens att det fanns en sådan dag.
  Men hur många gånger har den inte vart på för man kommit åt den av misstag när man ska logga in med lösenord någonstans.
  Men men för min del får den sitta kvar.

  Gilla

 3. Ja, skriver man lösenord & den är på. Å slår lösenordet några ggr å det är fel. Så brukar jag först kolla mobilen & sen kolla om caps lock på eller inte.
  På förra datorn så hade den ett ljud. Om den va på eller inte. På den ny datorn så lyser det en lampa om caps lock är på. Det är bra 😊👍.
  Om den sitter fel? Nä, det tycker jag inte. Vet inte var den annars skulle sitta 😊.

  Gilla

  1. Vilka tankar sådana här utmaningar får fram 🙂 Tror det var till dig jag skrev precis efter inlägget. Efter ett tag såg jag att capslooket var på och skrev bara med stora bokstäver. Tur jag inte hann skicka iväg det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s