Allmänt

Tjolöholms slott

Julmarknad

Det har ekat tomt här hela helgen trots att det var min lediga helg. Nu blev det inte så ledigt som jag tänkt mig då jag fick gå in och jobba ett par timmar i lördags.

Söndagen blev som planerad i alla fall. Tjolöholms julmarknad med äldsta dottern och familj. Vi har varit där de senaste fem åren förutom första året med pandemin så visst har det blivit som en tradition. Det är så fint och vi har ju hittat en hel del som vi gärna köper. Sen är det mysigt att bara strosa omkring där.

I år hade dom en liten familjeföreställning jätten och trollet. Stora sessan tyckte nog det var lite kul, även om hon var lite osäker på dom. Speciellt trollet. Lite kul då dom var ute bland oss och hade sin lilla föreställning.

Häst och vagn

Ja vi följer allt våra rutiner och att åka häst och vagn står alltid högt i kurs. Det har vi gjort de sista åren, och det är alltid lika roligt. Då det var klart ville hon hem för det var detta och tomten som var det viktigaste. Hon fick lämnat sin önskelista Men vi hann ju med att äta lite kebab, ta en fika provsmaka en hel del och handlat det vi skulle.

Kommer inte visa allt vi köpte, men kransen kom upp på vår ytterdörr, och det är något vi köper vartenda år. Är inte så pysslig så en köpt får det allt bli. Vit i år.

Det kommer med all säkerhet upp mer saker efter hand.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Tjolöholms slott”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s