Allmänt

Vacker morgon

Godmorgon

Upp tidigt, för hade en bokat tid hos frisören redan klockan 8. Skönt då man har en morgonpigg frisör, och redan klockan 10 är jag redo att möta dagen.

Här har det snöat och det är så vackert. Var i tid så jag passade på att fotografera lite. Alla ljus och snön som låg vit på marken. Som jag njuter då jag ser det.

Här är högertrafik

Måste bara få berätta en så rolig sak som hände på väg till salongen. Först blev jag paff, men kunde inte låta bli att skratta efteråt. Det är rätt tomt och går på trottoaren och fönstershoppar lite. Väldigt lite folk. Ser en lite äldre proper man som kommer mot mig. Tar ett steg åt sidan, men han vägrar vika åt något håll och vi var nära att krocka. Precis då vi möts säger han högt att här har vi högertrafik. Att han inte tog ett steg åt sitt håll då, för han tog upp den största delen av den smala trottoaren. Jaja,, vad ska man säga. Är det mycket folk kan jag förstå det, men vi var helt ensamma.

Nu är det dags att åka till jobbet. Får väl skotta fram ( hm sopa lite kanske är mer sant) och ta mig till jobbet. Vill ha gott om tid då man inte vet vad som händer i trafiken just nu.

Kramar Madde

20 reaktioner till “Vacker morgon”

 1. Inte fel att börja dagen att gå till frissan. Hur blev det? Fina morgon bilder du tog på vägen ❄️👍.

  Jaha…….vad säger man till en sån kommentar 😄 proper man som vet bäst typ. Jaja…..finns folk till allt 😊

  Hoppas att det gick till jobbet & på jobbet.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Vad skönt med att kunna gå till frisören så tidigt på morgonen:) Ha vad ska man säga vissar människor begriper man sig inte på. Vilka vackra bilder du lyckas ta med

  Gilla

 3. Jag det finns människor till allt. Här har det snöat rejält. Kan tänka mig att det är härligt att gå till frisören tidigt på morgonen. När man lämnar frisören så känns håret magiskt.

  Gilla

 4. Åh så fina bilder! Verkligen vackert med snö 🤗 Skönt med besök hos frisören, skulle jag också behöva efter mitt förra besök där frisören misslyckades totalt 😅 Konstig kommentar med högertrafik från mannen. Människor ibland alltså…

  Gilla

  1. Först blev jag så paff. Jag förstår att det underlättar då det är mycket folk, men ett steg åt sidan. Går man åt samma håll skrattar man lite och en byter plats.

   Gilla

 5. Så fina vinterbilder! Här är snön snart helt borta för nu är det plusgrader igen, tyvärr.

  Vilken gubbstrutt! Sånt beteende triggar mig som fan. Jag hade säkert startat en diskussion med honom om hans beteende. Haha

  Hoppas att du blev nöjd med frisörbesöket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s