Allmänt

Veckans fem postiva

Två dagar ledigt

Så skönt, även om de gick allt för fort. Onsdagen hade vi barnbarnet här och vi åkte till stan och myste lite innan alla andra började röra sig utåt. På eftermiddagen fick hon vara med min man och trots att han jobbade hemma gick det riktigt bra. Hon är så galet duktig då man säger att man är upptagen med något. Så skönt då många har förståelse och kan hjälpas åt då sådant här dyker upp. Något vi lärt oss genom pandemin.

Mysig dag på gården

Ja jag är så tacksam över att jag får vara en del i att stötta äldre ensamma. I onsdags hade vi julbord för de äldre och det var så uppskattat. Även vi volontärer fick en liten julgåva och man blir så glad av det. Oavsett så blev det en mysig dag, även om vi hade mycket att göra. Viktigaste är ju ändå att alla var nöjda

Samtalet på kyrkogården

Ja, jag får nog säga att det var en så positiv upplevelse. Behövs inte så mycket för att göra någon annan glad, och visst är det just det som är det viktigaste på julen? Att kunna glädja andra människor? Jag tycker det i alla fall. Fick även tänt ljus för mamma, pappa, mormor, morfar och moster.

Tjejerna blev så glada över julklapparna

Även om vi fick fira jul på ett konstigt sätt i år så var tjejerna så tacksamma över allt dom fått. Så underbart att se deras ögon då dom ser att dom fått allt dom önskat sig nästan. I år blev det nog mycket mindre julklappar än vad vi brukar, men vad gör det egentligen?

Alla goa skratt på jobbet

Ja vad hade jag gjort utan mina finaste kollegor. Som vi skrattar, och flera av oss har exakt samma humor. Blir mycket under bältet men allt med glimten i ögat. Samtidigt, i allvarliga stunder så ställer vi upp för varandra och vi är ett grymt team.

Det var mina positiva den här veckan. Hoppas på ännu mer positivt om en veckan igen.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Veckans fem postiva”

  1. Känns som 5 bra positiva saker som man blir glad över att läsa. Att hjälpa äldre ensamma värmer hjärtat, så viktigt och önskar man kunde göra mer för dem. Man behöver goda skratt på jobbet, att jobba med bra kollegor är A&O

    Gilla

  2. Så bra att kunna sammanfatta veckan med fem positiva saker som man gjort eller som har hänt. Det stora positiva för mig var att jag var hos mamma och hennes man. Jag träffade också pappa som jag inte hade träffat på åtta år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s