Allmänt

Blev så glad över min julklapp

Vi kunde inte hålla oss

Godmorgon förresten. Vi hade sagt att i år köper vi inget till de vuxna, men vi kunde inte hålla oss. Det var väl bara jag och min man som inte bytte med varandra. Nu blev det inte mycket, men något symbolisk fick alla.

Fick handcreme från yngsta dottern och den här boken från den lite äldre dottern. Verkligen så bra. Hon vet hur mycket jag tycker om kristaller och nu fick jag en bok hur man kan använda dom för sin hälsa. Har inte hunnit titta så mycket i den ännu, men verkar väldigt bra. Står utförligt vilka stenar som är bra till vad.

Helt klart ska jag lusläsa den och kommer med all säkerhet använda mig av mer stenar nästa år. Bra sätt att hela sig själv på. Vill ju lära mig mer om det andliga

Fanns det någon julklapp som stack ut lite extra för er i år? Något ni blev lite extra glada över?

Kramar Madde

21 reaktioner till “Blev så glad över min julklapp”

 1. Ja det blir lite hysteri i klappar – är inte heller nog med något till mig egentligen, bara till barnen är det viktigt. Men visst är det kul med nån lite sak – gärna med en tanke bakom och det var ju verkligen dina klappar, kul. Jag fick också hudkräm vilket jag verkligen behövde och min favorit dessutom

  Gilla

 2. En bok jag förstår du blev glad för. Jag är en person som gillar konkreta grejer dock .) Men olikheter berikar och kanske jag får lära mig ett och annat om stenar när du läst boken? Inga julklappar här.

  Gilla

 3. Vilken bra julklapp som du fick. Perfekt som du vill lära dig mer om kristaller och vad som används till vad. Jag hoppas att du lär dig massor om kristallerna nu

  Gilla

 4. Jag fick ett par fodrade tumvantar av morsan och hennes man. Det var nämligen så hade jag ett par tunna fingervantar som jag frös i när det var som kallaste. Jag fick en slant av pappa men även en lampa pappa gjort själv.

  Gilla

 5. det är roligt med julklappar oavsett, vi köpte bara småsaker till varandra i år men det är ändå roligt att få presenter. Särskilt genomtänkta och bra sådana.. Jag fick en dagbok med tidsplanering för dagen och är mycket nöjd med den. Din julklapp såg också intressant ut

  Gilla

 6. Vi har slutat med julklappar till alla andra än till oss själva i vår lilla familj. Fast kusinerna byter. Och till guddottern & hennes syskon köper vi också… Och mamma får alltid en tomte… hm, det blir alltid några fler än man tror!

  Dottern fick en kristallbok av mig som hon blev glad över. Själv fick mannen & jag en akvarelltavla som 16-åriga dottern målat av oss. Den blev jag väldigt glad över ❤

  Gilla

 7. Det kan ju även va lite kul för oss vuxna o få lite julklapp och uppmuntran så tycker ni gjorde helt rätt även om inte julklappar är det viktigaste . God fortsättning 🙂

  Gilla

 8. Jag tror att när man växer upp & har barn i vuxen ålder, i alla fall tjejer. Att dem vill visa uppskattning. Boken blev handen i handsken. Nu när du är mer & mer intresserad av stenar. Då kan du lära dig mer om stenarna 😊.
  Jag fick inte mycket. Vi syskon ger inte till varann. Jag får inget av mina föräldrar. Så det ända jag fick va kex, ost och marmelad i ett paket. Då vi köper var din man mat paket.
  Sen får vi räcka upp handen om man vi ha det. Sen fick jag pengar av både min farmor & Kents mormor. Å pengar är ju alltid trevligt att få.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s