Allmänt, Magi

Vad kan jag förvänta mig?

Nu var det längesen jag drog några kort och igår fick jag en så stark känsla av att jag borde göra det. Frågeställningen var. Vad ska jag tänka på nästa månad.

Nio i eld

Ge inte upp. Skydda det du har skapat. Ha mod och tro på det själv

Änglatarotens tolkning Du har lagt ner mycket arbete på den här situationen, Nu är det dags att skydda det jag skapat. Det kan kräva fysisk uthållighet, och att risken för både paranoia och trötthet kan komma. Gäller även att ta råd ifrån andra även om man inte litar på så många.

Tarotkortens tolkning. Här talar man om att försvara det man jobbat för efter en svår situation. Man känner sig attackerad och har svårt att lita på andra i sin närhet. Finns några hinder till att lösa innan man når fram till det man önskar.

Min tolkning. Detta är nutid för mig. Jag har kämpat ett tag för att få må bra. Så fort jag tagit mig upp så har något mer hänt. Ni som följt mig vet hur vården behandlat mig och det är inte bara en eller två gånger jag tvivlat på min egna intelligens. Jag har verkligen trott att jag har hållit på att bli totalt galen. Min man har fått både läsa och pratat med läkare då jag varit så osäker. Tröttheten är så påtaglig och jag litar inte på mig själv just nu.

Jag vet vad jag behöver och nu har jag tagit tag i det. Kommer lyssna på proffs som jag litar på, och det kommer krävas fysisk uthållighet.

En relation som fortsätter att fördjupas. Förlåtelse. En positiv lösning av en konflikt.

Änglatarotens tolkning. Det står för relationer. Det kan vara både en kärleksrelation, men lika gärna en vänskapsrelation. Kortet visar även att någon relation inte ska ges upp utan den kommer helas. Vi pratar även om sexuell attraktion, förlovning och en oväntad gåva.

Tarotlekens tolkning. Vi pratar om kärlek här med. Det kan vara både med en partner, en vän eller kollega som kommer att betyda mycket. Det kan även vara bra samtal mellan fyra ögon. Även ekonomin kan förbättras då den sociala biten gör så mycket.

Min tolkning. Den här blev så svår. Det var inte alls det här jag räknat med. Däremot har jag försummat både min man, mina barn och vänner under lång tid då jag absolut inte orkar. Jag ville förnya våra löften, men så kom en pandemi mellan. Några kollegor står jag närmare än andra, undrar vilket som kommer gälla? Funderar också på om jag får en väldigt bra relation till min blivande PT. Detta handlar ju lite om framtid, även om det är i närhet. Vi får väl utvärdera längre fram

Bli förälskad eller ett återuppvaknade av en relation. Andlig tillväxt och förbättrad intuition. Ett nytt hem

Änglakorten tolkning. En ny person kommer in i mitt liv. Det kan betyda en ny romans eller att man upptäcker något nytt i den relationen man har. Det står för mycket känslor och att känna in mer. Står även för vänskap, själsfränder, Vänlighet och ett nytt hem.

Tarotlekens tolkning Även här enbart positivt. Samtal, vänskap och en ny känslomässig resa. Vi pratar om nya relationer, både vänskap och kärlek. Det kommer kännas bättre på jobbet, och nya bekantskaper även där. Bägaren står för drömmar, visioner och känslor. Esset för en ny början.

Min tolkning. Jag har inga planer på en ny partner, men samtidigt har vi glidit isär sista året. Jag har inte orkat någonting. Funderar på om jag kommer nära min blivande PT, och tankarna går direkt till min gamla som jag kom så nära, Ett nytt hem? Visst hade vi önskat en balkong eller uteplats. Samtidigt trivs vi väldigt bra och just nu är det inte läge att flytta. Vi kanske kommer fixa en del hemma för att få det mer mysigt? Det är ju också ett nytt hem. Oavsett så är jag så nyfiken på vad korten menar, men allt är så positivt.

kramar Madde

8 reaktioner till “Vad kan jag förvänta mig?”

  1. Jag brukar också dra kort, och gör det väldigt ofta. Att tolka korten tycker jag är jätteintressant. Dom flesta kan jag snabbt relatera till, men ibland kommer det ett sånt som man verkligen måste fundera på. Ofta finns det ett viktigt budskap som man behöver ta till sig.

    Gilla

  2. Har aldrig hållit på med tarotkort och känner att det inte direkt något för mig. Däremot har jag förstått att det är ett intresse du har. Ibland kan man behöva vägledning i livet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s