Madde 2.0

Hälsa

För några dagar sen skrev jag om att försöka lyckas igen med min i första hand hälsa. Jag vill så gärna tillbaka till bild 2 ( om man räknar bort att jag behövde göra ett besök hos frisören) Nyår 2014 och hade precis nått min målvikt. Hård styrketräning, och en snygg och flirtig PT. Vad behövs mer hihi. Där är målet, Klänningen hänger kvar i garderoben, och jag hoppas att jag kan bära den på nyår 2023 igen.

Hälsa

Nuläge 1 väger tresiffrigt ( utan kommatecken)

2 Har ett blodtryck som går bananas.

3 Halsbränna var och varannan dag.

4 Värk i kroppen

5 svullen vänsterfot

6 nässelutslag nästan varje kväll Vi kanske ska hålla oss till det här?

Mål

1 komma ner till en sund trivselvikt igen

2 Få ett stabilt BT men allra helst sluta med medicinerna.

3 Få bort halsbrännan

4 Bli så smärtfri det bara går

5 Få bort svullnaden

6 Slippa nässelutslagen varje kväll

Hur?

Nu kommer det bli samma sak för allt för jag tror att mycket av besvären kan lösas på ungefär samma sätt.

Börja träna regelbundet, och ta hjälp av en PT igen. Få in regelbundna matvanor, Sluta äta sött under första tiden. Jag kommer lägga in semesterdagar för att hinna med det i starten tills jag kommit in i det. Kommer jobba ca 75% under kommande 3 månader.

Utvärdering

Sista mars kommer jag utvärdera hur starten har gått, och kommer utvärdera regelbundet var tredje månad.

Jag kommer satsa på ett område till vilket kommer vara psykiskt mående vilket jag kommer skriva om i morgon igen.

Kramar Madde

11 reaktioner till “Hälsa”

 1. Vad bra för dig att du har en så tydlig målbild! Och en bra plan. Har du tagit kontakt med någon pt ännu?
  Heja dig! Ett litet steg i taget mot rätt riktning så kommer du att nå ditt mål och stå där i klänningen om ett år!

  Gilla

 2. Det är ju absolut en resa och jag borde göra en också. Har väldigt svårt med graviditetskilona. Kan liksom inte gå ner men tränar inte heller även om jag rör mig mycket. Ska börja det nya året men börjar redan nu med nya vanor…. 😁

  Gilla

 3. Så bra att du har ett mål! Brukar ju bli lite enklare då. Men det är ju alltid svårast att börja ! Det har jag problem ned 🙈. Och mitt sockersug. Det är nog de värsta som finns 😅

  Gilla

 4. Bra att du är så medveten om vad som behöver göras för att återgälda sakerna som du vet inte är bra. Tror det är lättare då att ta tag i saker.
  Jag har med tänkt att ta tag i min hälsa. Äta bättre, träna, massage. Å sen utvärdera det efter ett par månader.
  Jag stöttar dig!

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s