Allmänt

Glass union

Idag blev det en väldigt sent inlägg. Hade jobbat ett dygn och sen orkade jag inte så mycket mer. Får väl ta de här dagarna till just vila.

Idag var vi nog lite lata då det kom till mat. Blev hämtmat från Masala och beställde något helt annat än vad jag brukar. Jätteräkor i en galet god sås. Lite starkt för att vara mig, men det var nog den godaste indiska såsen jag ätit någon gång tror jag.

Vi tittade på film till maten. Glass union. Väldigt lång, men det gick fort. Väldigt konstig också, och vi satt länge och funderade på om vi gillade den eller inte.

Flera vänner får en konstigt paket och då de klurat ut hur man kommer in i det så är det en inbjudan till en semesterö. Allt för att klura ut ett eventuellt mord.

Det bir flera olika vändningar, och blir lite som en Agatha Christi eller Sherlook Holmes film, och allt får en konstig upplösning.

Svårt att skriva en handling då det egentligen inte fanns en utan allt var bara konstigt.

Ja mer än så händer inte hos mig, och i morgon ska det planeras för lite nyårsmat. Har lite tankar, men är inte riktigt klar med dom än.

Har ni några planer?

Ja nu ska jag sluta svamla här och krypa ner i sängen.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Glass union”

 1. Vad god maten lät, det ska nog testas här med. Men det är klart att räkorna hos er är betydligt mycket godare än här. Den filmen lät väldigt konstig, jag förstår att ni satt och tänkte om ni gillade filmen eller inte

  Gilla

 2. Vi kollade den filmen nyligen också. Inte alls för mig… irriterade mig på det mesta i den faktiskt 🙂 Men å andra sidan gillar jag sällan handlingar där ”någon i rummet är mördaren”. Indiskt är aldrig fel tycker jag! En trevlig nyårsafton önskar jag dig!

  Gilla

 3. Vi ska ha ett lugnt nyårsfirande hemma, blir en trerätters middag med lite gott att dricka till och eventuellt kollar vi på fyrverkerier också.Hoppas du får en trevlig kväll..

  Gilla

 4. vad god mat och den där filmen har vi sett halva av och ja den är lite märklig. Som de efterskapar Cluedo typ. Jag tycker den har roliga inslag och den är konstig, samt även fjantig, men får se vad jag säger efter jag sett hela.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s