Madde 2.0

Gott nytt år

Gott nytt år

Vill önska er alla ett gott slut, och ett gott nytt år. Hoppas ändå att ni har haft ett bra år, där ni fått uppleva massa bra saker, och att ni fått må så bra som bara ni kan.

Om inte, så får vi tillsammans se till att 2023 blir ett bättre år. Det går, men är inte alltid så lätt.

Jag behöver se det tydligt.

Visst är det lätt att missa att se alla framsteg man faktiskt gör? För ibland rullar livet bara på, och man är inte närvarande. Känns som om man är en åskådare som bara tittar på och inte kan styra något själv. Ett steg åt rätt håll är att dokumentera det man gjort. Hur, det är upp till er. Jag kommer använda en bullet journal.

Året då jag tog tillbaka min kontroll.

Ja, mer än så behöver det inte vara. Inga stora konstiga mål utan mer att i år är det jag som ska styra, Det är jag som är kapten på min skuta. Nu hoppas jag att det inte blir ett stormigt år utan mer ett lugnt hav. För visst är det lättare då? Visst växer man av motgångar, men ibland behöver man en lugnare tid just för att kunna ta vara på de erfarenheterna.

Min stund på mattan.

Ja flera av oss har så svårt att slappna av, och vi måste vara aktiva precis hela tiden. Jag har skrivit flera gånger om just yinyogan och hur det har hjälpt mig. Läser mellan raderna om hur stressade en del blir av det, men tänker då att det är kanske det du behöver. En stund i stillhet. En yogalärare sa just det. Det svåraste med yinyoga är att vara still så länge.

Nu behöver inte det ena utesluta det andra. Vi behöver båda delarna, och så länge vi inte har en balans i våra liv så mår vi inte bra. Yin/yang som jag pratar så mycket om.

Namaste

20 reaktioner till “Gott nytt år”

 1. Den första motivationsboken stod jag och tittade på igår men jag fastnade inte för den. Jag fastnade för hennes bok med Linda Palm som heter boosta dig själv. Du har helt rätt om att det är du som är kaptenen på din båt, du styr över ditt liv och ingen annan. Nu kämpar vi mot att må bättre och stöttar varandra 💪🏻 heja dig

  Gilla

 2. Jag gillar yinyoga, all yoga faktiskt. Men har svårt att få in en rutin med det. Att skriva för hand vill jag göra mer, kanske en bullet journal kan vara en väg. Tack för inspiration.

  Gilla

 3. Jag har alltid velat testa på yoga , men har aldrig riktigt kommit så långt. Kanske ska bli ett av mina mål det nya året 😅. Önskar dig ett gott nytt år. Och ett bättre 2023 😄

  Gilla

 4. Jag önskar dig också ett gott slut och ett Gott Nytt År! Ja vi får se till att 2023 blir ett betydligt bättre år! Jag kommer också att följa upp framstegen.

  Gilla

 5. Jag känner så igen det där att det känns som man är passagerare och kan bara kolla på medan livet går å fel håll. Det är så viktigt att vara kaptenen för sitt liv. Jag själv tycke 2022 var ett rätt bra år då jag blev av med borderline diagnosen och kan lägga den delen av mitt liv bakom mig.

  Gilla

 6. yoga är ett bra sätt att få balans, hoppas nog att 2023 blir ett bra år för alla för 2022 blev ganska okej även om det fanns ganska många minus..gott nytt år..

  Gilla

 7. Jag tror också att det är viktigt att man får se vilka framsteg man har gjort annars glömmer man lätt bort det. Vi får hoppas att 2023 blir ett år som är lite lugnare för oss. 🙂

  Gilla

 8. Bra tänkt där att kunna skriva ner saker och hur man gör det är ju det som man bestämmer själv 🙂

  god fortsättning 🎉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s