Allmänt

Årskrönika del 1

Januari

Tänk att det är 2023 redan. Ser verkligen fram emot det här året och vad det kan föra med sig. Hur som helst så tänkte jag göra en årskrönika för att sammanfatta året som gått. Först tänkte jag hoppa över det, men det är väl inte så kul ändå?

Kom igång med träningen och besökte bl.a en hälsocoach. Var så taggad där i början och ville göra en så stor förändring. Ungefär som jag känner just nu. Tyvärr blev ju inte allt vad jag tänkte mig, men så är ju livet.

Vi åkte till Teneriffa, och vilken positiv överraskning det blev. Helt klart kan jag tänka mig att åka tillbaka och få uppleva allt detta igen.

Vi var på en afternoon tea på Dorsia som min man fick i julklapp av mig. Så otroligt fint, och så gott. Visst kostar det en del, men värt vartenda öre tycker jag. Miljön på Dorsia är ju magisk så det förhöjer upplevelsen.

Februari

Det var väl här någon gång nouw började strula rejält. Svårt att komma in, och började tappa lusten för att blogga. Det ska ju vara enkelt eller hur?

Träningen flöt på och hade en genomgång på gymmet med en PT Vi fick ett enkelt träningsprogram för hela kroppen och var så galet taggad. Var nere ett par gånger och körde och det kändes att jag verkligen var på gång. Så skönt och vad jag saknade detta.

Den 24 februari kommer vi nog alla komma ihåg. Putin gick in i Ukraina och en stor del av världen fördömer det. Det var demonstrationer utanför Ryska ambassaden och även vi var där. Putin hotar både Sverige och Finland och de flesta känner en stor otrygghet.

Jag köpte en färdig kasse med en trerätters middag i. Vi fick tillaga den, men gick enkelt, och var så gott. Till det, en god amarone och sen kunde inte den kvällen bli så mycket bättre. Ibland tappar man motivationen ,och då är det här ett enkelt sätt att få till något gott.

Mars

Var de första månaderna ändå Ok så vände allt i mars. Blev riktigt dåligt bemött av chefen på Capio i Gårda. Undrar fortfarande hur han mår då jag vet att jag inte är den ända han flippat på och jag är inte den ända som anmält honom. Fick svar och puckot hade mage att ljuga mig rätt upp i ansiktet likaså inför patientnämnden. Försökte få tag i högre chefer men dom vägrar svara. Tyvärr så är vår ända möjlighet att byta vårdcentral. Tacka vet jag det fria vårdvalet som några vill ta bort.

Jag fyllde år och blev så firad både av flera nätvänner men även fysisk här hemma. Så tacksam för allt och så mycket fint jag fick. Sen fick jag en ”present” jag inte hade hoppats på. Ett positivt covidtest. Lukt och smak försvann, men blev inte så sjuk i övrigt. Tacka sprutorna för det. Däremot kom en ännu mer bedövande trötthet efter det.

Då jag mest var hemma så kostade jag på mig lite hemmaSPA med ansiktsmask bland annat. Det ända jag gjorde var att sova och jobba efter att jag blev frisk från covid. Blev kanske inte den bästa månaden i mitt liv om man säger så

I morgon kommer nästa del i min årskrönika

8 reaktioner till “Årskrönika del 1”

 1. Vad härligt det är ändå för själen när man summera sitt år. Då ser man ofta att fast det kanske känts dåligt så fanns det många fina stunder. Önskar dig ett toppen 2023

  Gilla

 2. Dom första 3 månaderna förra året hann du väldigt mycket. Så härligt med semester på Teneriffa efter alla restriktioner. Du kommer lyckas bra det här året med det som du vill förändra.

  Gilla

 3. Jag tycker om att läsa årssammanfattningar så fortsätt med det tycker jag. Härligt med en resa till Teneriffa. Men så trist med chefen på Capio. Vissa människor ska bara inte jobba med människor. Så trist att han ljuger och sen att cheferna inte går att få tag på. Under all kritik. Skönt att man då kan välja att byta vårdcentral.

  Gilla

  1. Ja, jag tvivlade på mig själv där ett tag, men bad andra läsa vad han skrivit till mig. Dumt att ljuga om saker som är så lätta att bevisa. Han sa t.ex att en högre chef ringt mig, men har inga missade samtal.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s