Allmänt

Veckans positiva

År totalt veckovill, Höll på att glömma veckans positiva. För visst är det viktigt att påminnas om allt det som är bra i våra lv. Nu listar jag den här veckans bra saker.

Julen är över. Det kanske låter konstigt då jag faktiskt älskar julen. Har ätit allt för mycket godis och mat den här veckan och nu kan jag återgå till lite mer sansade vanor. Kana inte ens se åt onyttigheter just nu, och det bådar ju gott inför kommande år. Ja nu är det nya tag som gäller och är så taggad.

GP fyrverkerierna Återigen är jag dubbel. Men visst är ett vackert fyrverkeri otroligt vackert då de sköts på ett bra sätt, och under ordnade former? Helt klart ute så vi såg så bra i parken där vi bor. Längesen sist, men så uppskattat. Tycker även att det varit lugnt med den saken här förutom just igår. Det är ändå ok tycker jag.

Resan är bokad Ja till hösten åker jag min kusin och våra män på en rundresa på Irland. Ser fram emot det så mycket, och ju mer jag tittar på resan ju mer taggad blir jag. Som jag längtar nu. Dublin har jag besökt innan och bara älskar. Nu är det bara resten kvar.

Den goda maten på nyår Ja även om vi firade ensamma så gjorde vi en trerätters middag. räktoast till förrätt som blev så bra. Hittade ett så gott och i dagens mening billigt bröd. Rådjursadel med potatisgratäng och grönpepparsås till huvudrätt. Helt perfekt tillagad, och en citronfromage till efterrätt. Pricken över i. Nu är det slut med sötebrödsdagarna men det blev en fin avslutning

Minisessan blir bara starkare. Ja hon blir bara starkare för varje dag som går och det är så roligt att höra. Vi får fortfarande inte träffas, men ser bilder och pratar med dom så ofta.

Nu ser jag fram emot nästa vecka och allt spännande som händer då.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Veckans positiva”

 1. Ja jag känner lite samma som dig, men ja fyrverkerier är väldigt fina, men som du säger så är det lite så man är emot dem också med tanke på rädda djur och vilda djur. Fast ja det är fint med fyrverkerier. Ja vår mat var också väldigt god, mums

  Gilla

  1. Få bort småsprängandet så har man nog löst mycket. Tror många djur skulle klara det ett kort tag, men då det sprängs i flera dagar så kan ju vem som helst bli skotträdd

   Gilla

 2. Ja man får vara noga med att kunna se tillbaka på vad som varit positiv denna vecka. Förstår att du längtar till resan det hade jag nog också gjort om jag bokat en sådan resa.

  Gilla

 3. Fina grejer som hänt i veckan! God nyårsmeny också, vi gjorde likadant (med annan mat dock), tycker om att avsluta året ensam med maken och att samtidigt laga maten tillsammans. Gott nytt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s