Allmänt

Pizzans dag

God fortsättning

Det blev ju en lugn nyår för mig då jag visste att klockan skulle ringa klockan sex för att vara på jobbet klockan åtta Regn och mörkt så visst hade jag hellre velat stanna i sängen ett par timmar till. Något jag var lite förvånad över var att det ändå var så mycket folk ute kvart över sju

Gick smidigt att ta mig dit och hade en riktigt bra dag på jobbet. Mycket skratt och som sig bör blev det hämtpizza även hos oss. För vad ska man ha om inte pizza idag? Jag köpte ingen då vi pratade om att äta det hemma ikväll.

Inte bara vi som ville ha pizza

Min man beställde pizza då jag slutade som jag skulle hämta upp. Kör ju ändå förbi så lätt att smita in och hämta. Nu var det ju inte bara jag som hade samma tanke. Helt galet vad mycket folk det var och personalen stressade. Tur det gick fort trots allt och dom hade nog lite koll trots allt.

Pizzorna var goda och nu kommer det dröja till nästa gång. Nu är det min hälsa som ska gå först. Så inget onödigt på tre månader nu. Pizzan var planerad, men där räckte det.

Nyårskarameller.

Ja det blev lite tv och tittade bl.a på Agnetas nyårskarameller. Tycker det är trevligt och en bra avslutning så vi kan gå in på det nya året. Skratta en del, men nu är det dags att borsta tänderna, gå på toa och sen sova. Det är ju en jobbdag i morgon med.

kramar Madde

14 reaktioner till “Pizzans dag”

 1. Härligt att det var en bra dag på jobbet med massa skratt 🤗 1 Januari är ju pizzans dag har jag hört, är lite trött idag men tänkte göra tortilliapizza hemma.
  Gott nytt år!! ☺️⭐️

  Gilla

 2. Pizza är min favoriträtt, men det gäller ju att hitta en balans i det så äter det inte så ofta, njuter desto mer när jag väl äter. Dessutom ska ju min vara glutenfri och det utbudet är inte så stort i våra trakter. Vi åt ingen pizza igår, utan kålgratäng 🙂

  Gilla

 3. Här i fjällen blev det också pizza, men halvhemmagjord då vi hade köpt med oss pizzakit. Och så blev det nyårskaramellerna, tycker att det hör till att kolla på lite bloopers 🙂

  Gilla

 4. Att ha lugn nyår är med helt okej att ha. Tyvärr kan man inte bestämma när man vill jobba helg i vården. Hoppas att det ändå gick bra 🤗.

  Ja, nyårs dagen är standard att äta pizza på. Så förstår att det var många som köpte pizza. Vi var inte en av dem. Då vi hade mat att äta. Men det har hänt på nyårsdagar genom åren att vi har beställt eller köpt pizza. Kommer säkert hända andra år 🙂.
  Jag tycker heller inte att pizza är super gott. Inget som står på min 5 i topp lista på godaste maten.

  Jag såg med på Agnetas Nyårskarameller. Det var bra 👍😃.

  Hoppas att veckan har börjat bra! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s