Allmänt

Årskrönika del 2

April

Det blev en händelserik månad. Vi var på påskmarknad med barnbarnen på bohus fästning. Alltid lika trevligt där, och det går i medeltidens tecken. Sen gillar jag att dessa gamla byggnader används. Så viktigt.

Vi åkte till Paris och hade ett par fantastiska dagar. Vi gick mycket, såg mycket, drack champagne, åkte metro, och var på moulin rouge. Det var helt klart en positiv överraskning måste jag säga. Älskar Paris och vill gärna tillbaka dit igen. Finns så mycket att se, och så mycket kultur. Älsk på den.

Vi hann med en vinprovning av sydafrikanska viner. Vi gick med vänner och alltid lika trevligt att umgås med dom, och lite gott tilltugg och vin blir aldrig fel. Vi hittade några favoriter så köpte hem lite av det. Sen är det alltid kul med lite bakgrund och får höra om just deras vingårdar.

Det blev även middag vid havet, men tappade en del av träningen. Var fortfarande väldigt trött efter coviden.

Maj

Även maj blev en intensiv månad, men så rolig. Jag och en väninna var och tittade på Magnus Carlsson något vi skulle gjort innan pandemin. Han är en grym artist och vilken show han bjuder på. Vi testade hans rosé och hade en toppenkväll. Dagen efter bloppis med Johanna på blackstone. Vem stod i baren om inte självaste Magnus och sålde sitt egna vin även där.

Tjejerna sprang minivarvet och vilken tävlingsinstinkt mellantjejen har . Mamma hann knappt med, och så stolt då hon kom i mål. Yngsta har inte alls samma sak i sig, men det spelar ingen roll. Två stolta tjejer med varsin medalj och varsin t shirt och det är det viktigaste. Vi gick runt i slottskogen och tjejerna fick även rida. Så uppskattat.

I vanlig ordning är det cruising i Kungälv. Nu har det varit lite uppehåll pga pandemin, men förra året körde dom igen. Så mycket fina bilar, så mycket folk och vi strålade samman med en kollega till mig, hans fru och till slut blev det ett helt gäng. Så kul och som jag skrattade. Roligaste kvällen på länge blev det.

Juni

Jag som trodde att hela förra året var ett pissår inser att jag nog hade lite fel. Ni ser hur bra det är att gå tillbaka och se vad man faktiskt gjorde. Vi var på potatisfestival i Alingsås. Första gången för oss, och så trevligt det var. Mycket folk, och mycket att titta på. Helt klart kommer vi tillbaka.

West pride. Det där jag är så dubbel till. Så bra, men så tragiskt att det ska behövas. Sen tyckte jag inte det var lika mycket fest som det brukar vara. Saknade flera grupper, men så kan det ju vara. Roligt var det i alla fall att komma dit och se det.

Det var mycket katter i juni. Sessan fick en kattunge och dom fann varandra direkt. Vilka kompisar alltså, Wow. Andra dottern fick kattungar. Hon hade två dräktiga och dom födde med några dagars mellanrum. Så ljuvliga och man smälter totalt.

Vi hann även med att fira midsommar i Alingsås, passa barnbarn och massa annat skoj. Helt klart en bra månad.

14 reaktioner till “Årskrönika del 2”

  1. Underbara älskade PAris säger jag bara. Vad glad jag blev av att ta del av alla härliga bilder du bjöd på. Hjärtan solbrillor det skulle nog passa mig i år. Fråga barnbarnet om jag får låna dem

    Gilla

  2. Tänk vad mycket man hunnit med då man staplar upp det såhär, samt så söt påskkörring. Så roligt event du var på med, Johanna verkar vara så trevlig person tycker jag. Samt jag kikade också på Nyårskarameller, tycker det ör helt ok, men samtidigt så könns det som om missar de gör har man sett år efter år, så det är inget som skräller till direkt.

    Gilla

  3. 2022 var verkligen inget skit år för dig, du har ju gjort så mycket kul under som första månaderna. Så härligt ni verkar ha haft det i Paris med vinprovning. Har en kollega som ofta åker till Frankrike och Italien och köper med sig goda viner hem

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s