Madde 2.0

Dag 1 och 2

Nuläge

Tänkte dela med mig av mina mål under året, och lovar att det inte bara ska bli bilder på mig i olika positioner. Tänker ändå att det kan vara bra att visa före och efterbilder och kanske något under tiden? Ja det är inte roligt att se, men så här är det just nu. 103,9 stod vågen på och allt är bara så trögt.

Jag har ju ätit galet mycket under helgerna, och känner mig så uppstoppad. Skoja om att jag behöver lite pulver också för att tömma tarmarna.

Kommer inte i min klänning

Den här klänningen hade jag då jag nådde min målvikt sist. Vågar inte ens testa då det räcker att titta på den för att se hur liten den är. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Om ett år hoppas jag att jag kan ha den på mig.

Nu ska ju inte detta handla om en viktnedgång i första hand, utan mer en konsekvens av allt annat jag ska jobba med.

De första dagarna då? Har mått riktigt bra måste jag säga. Det finns ingen tvekan i att det är dags och inga hjärnspöken ställer till det. Är mentalt där vilket är så bra.

På två dagar märker man ingen skillnad, mer än att mindsetet börjar ändra sig.

Ett av målen är att blodtrycket inte ska leva sitt egna liv, och en del i det är att ta det morgon och kväll i en vecka en gång i månaden. Detta för att se förändringar över tid. Lite för högt men fortfarande inom ramen för vad som är ok.

Nu är jag ledig i tre dagar så då blir det genast lättare att köra igång. Samtidigt, ett mål behöver inte gå spikrakt framåt utan målet är för 2023.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Dag 1 och 2”

 1. Hälsofrämjande mål är både bra och viktiga tycker jag. Det är också väldigt bra att dokumentera nuläget när man sätter mål, så man vet – och minns – vad man utgår ifrån. Jag är övertygad om att du kommer lyckas uppnå dina mål😊

  Gilla

 2. Så bra att du bestämt dig. Det krävs en del vilja och känner igen det där att behöva gå ner i vikt och att jag sett att man mår så mycket bättre när man väl har gått ner i vikt. Däremot är det bra av dig att säga att du gör det inte bara för att gå ner i vikt utan att du vill att din hälsa ska bli bättre och att kroppen ska börja må bättre.

  Gilla

 3. Så fin du är🤍 I år tänkte jag också fokusera på hälsan mer, känner mig så svag i kroppen och har ju problem med ont så skulle behöva få upp lite styrka för att må bättre fysiskt. Kämpigt men tänker absolut inte ha hårda mål utan bara försöka må lite bättre det är ju det viktiga som du säger 🤗

  Gilla

 4. Heja dig! 👏🏻🤗. Bara det att äta lite mer hälsosam mat. Gör ju så att man mår bättre & känns bättre i kroppen. Efter all julmat & godis & annat 🙂. Att röra på sig är ju ett plus i kanten.

  Jag vill äta mer hälsosam mat. Men sambo kommer med saker ut över mitt mat intag. Å jag blir frestad. Ångrar det i efterhand. Inte bra. Måste skärpa mig 🙂.

  Låter som du har en bra plan 👍.
  Ett mål går aldrig spik rakt. Å det är okej.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s