Allmänt

Årskrönika del 3

Juli

Har umgåtts med familjen under månaden. Vi hann med liseberg, men även Skara sommarland. Alltid lika roligt. Nu har jag inte varit på Skara sommarland på hur många år som helst innan detta, men så uppskattat ändå. Liseberg går ju alltid hem, och barnen uppskattar det så mycket.

Vi hade vänner som kom på besök då Peter fyllde år. Satt ute precis hela dagen då vänner kom och gick. Så trevligt. Bestämde att vi skulle träffa några helgen efter då dom gick på semester. Vi syns på taket sa vi, men missade en liten detalj. Vi pratade om två olika tak. Löste det och hann med bägge.

Tog en tur till Brobacka och fikade. Små utflykter är alltid trevligt, och sådant man uppskattar lite extra då dagarna går i ett. Tog även en tur till Vara och var på min första storseans. Mycket känslor med, men så värt att åka dit,.

Augusti

Ja helt klart var det festernas månad. Det ena avlöste det andra. Brorsan fyllde 50, Barnet 5, så kalas varenda helg kändes det som. Det allra största. Yngsta dottern gifte sig och vi var på bröllop. Det är så fantastiskt, och vilken trevlig dag vi fick .

Semestern började och vi gick på Tomas Ledin på trädgårdsföreningen. Så härligt att sitta på gräset, äta lite gott och lyssna på bra musik. Semestern kunde inte börja bättre eller hur? För visst är Ledin sommar för de allra flesta.

Vi åkte till Marmaris med dotter och och barnbarn. En vecka med all inclusive. Barnbarnet var så lycklig och hade så roligt. Mycket bad, barnklubbar, att få flyga, bo på hotell, åta glass varje dag. Ja listan kan göras lång. Vi var nere i centrum, hälsade på gamla vänner och hade en underbar vecka.

September

Semestern tog slut och jag brakade totalt. Har ju klagat på vården under hela året, och enligt min läkare så är det bästa att fortsätta jobba och sen knapra lyckopiller. Håller ju inte med och genast vill jag inte bidra till min egen rehabilitering Det var tufft att komma tillbaka till jobbet och var så besviken, så ledsen. Alla mina planer gick i stöpet, och inte mådde jag bättre av det. Vi var med och hejade fram de blåvita tjejerna till sitt guld. De går så rakt upp och hoppas det fortsätter så ett bra tag till. Allsvenskan snart hoppas vi på.

Det var bokmässa som vi besökte. Så roligt att få runt där och titta, men hade velat ha lite mer tid. Nu var vi tre som gick och visst var det trevligt. Middag efteråt tillsammans och sen fortsatte jag och min man hemåt. Så mysig dag. Nästa år så är vi på det igen. Tradition hos mig.

Vi tog oss upp till Delsjön och tog en fika på cafét där uppe. Så roligt att det är öppet även på vintern, även om det bara är på helgerna då. Oavsett, så mysigt.

Skördemarknad på Tjolöholm hann vi med också. Sessan fick hänga på och hon ville fotografera hela tiden. Så roligt att hon har samma intresse som mig, även om jag har varit så dålig på det sista tiden.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Årskrönika del 3”

  1. Det är roligt att läsa att ni gör så mycket utflykter och hänger med vännerna, att ditt mående inte tagit bort den glädjen helt från dig. Brobacka har de godaste våfflorna (el. hade åtminstone när jag åt där för 4-5 år sedan).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s