Allmänt

Det känns i mina armar nu

Frukostmöte

God morgon förresten. Nu är jag uppe igen, men vet inte om jag kan säga att jag är vaken. Galet trött måste jag säga. Idag ska vi ha ett möte på hagabadet med de som ansvarar för upplägget. Det kommer bjudas på frukost så redan klockan 7 kommer vi träffas. En helt galen vecka enligt mig, men så roligt.

Hur som helst så fick vi en inbjudan till det här mötet en vecka innan start och då jag kan så är det självklart att jag kommer åka dit. Har ingen tid med min PT idag, men hoppas lite på att det finns någon massagetid ledig. Brukar alltid komma in något återbud så håll tummarna nu.

Träningsvärk.

Igår däremot träffade jag honom igen och då skulle vi se vart jag stod någonstans. 7 olika förutbestämda övningar, men mest bara för att se vart jag stod i styrka och även lite kondition. Några saker gick bättre än andra och min svaghet är just arm och axlar. Benen kommer jag kunna arbeta upp. I skrivande stund känner jag verkligen av att jag har bröstmuskler om man säger så.

Dags att packa ihop och åka.

Ja det blev ett snabbt inlägg, men nu måste jag packa ihop mig och åka iväg. Ville mest säga hej och berätta lite vad som händer. Många som frågar och har märkt att mina besökare har ökat kraftigt de här dagarna. Så roligt tycker jag, Kan jag peppa någon till en förändring så blir jag bara så glad,

Kanske ska skriva ner mina tankar i eftermiddag?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Det känns i mina armar nu”

 1. Skulle också vilja ha en PT bara gör att komma igång ordentligt 😀 men nu har jag börjat med träningen igen och hoppas verkligen att jag håller i de 😅 . Så roligt att det ökat med besökare 🙂

  Gilla

 2. Nu har du verkligen kickat igång alltså! Smart av dig att ta ledigt från jobbet och bara fokusera på detta fullt ut. Du ger dig bra möjligheter! Hoppas mötet var givande!

  Gilla

  1. Jag kommer ju jobba lite, då jag inte har tio veckor semester kvar 🙂 Mina sparade kommer ju att åka, men så värt och de som håller i det tyckte nog det var klokt att tänka så här.

   Gilla

 3. Skönt att åka iväg& bli serverad frukost. Äta med andra. Än att sitta hemma ensam & äta 🙂.
  Hoppas att du fick lite massage. Alltid skönt.

  Gött att känna lite träningsvärk 😊. Det är det som är så Nice med träning. Att alla tränar olika saker. Å ingen ser var du behöver träna mer än annat. Utan det är bara du som vet det 💪😊.

  Mm att peppa andra till att göra saker som dem kanske inte skulle våga. Men vågar tacka vare att man peppar personen. Bara att skriva vad man gör i sitt liv. Alltså små saker. Blir man ju så glad av 😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s