Allmänt

Buss, och jobbdag

Upp tidigt

Återigen en tidig morgon. Min man behövde bilen så för en gång skull fick jag åka kollektivt. Då det sällan flyter på för mig så var jag ute i god tid. Kvart över sex i morse tog jag första bussen. Behöver jag säga att jag var galet trött)

Hittade även bussen jag skulle byta med även om det var lite otydligt först. Den färden gick lite bättre då det var betydligt mindre folk på den.

En liten promenad

Valde att gå hela vägen till jobbet då vädret var så bra. Det blev en härlig morgonpromenad och en stor del av mina steg Funkar ju då vädret är bra, men visst är det skönt att ha en bil. Ofta gör jag så mycket saker på vägen så det är helt klart värt.

Är jag sjukskriven?

Ja den frågan funderade två kollegor över då dom kom till jobbet idag. ”Madde har nog tränat för mycket så hon blev sjukskriven” Bägge lät lite förvånad då jag var där. Fick frågan vart bilen var, och naturligtvis svarade jag 🙂

Det är ändå lite kul att dom tror att jag bara klarade en vecka och sen klarade jag inte mer hihi, Lite segare är nog tant.

En tur runt sjön

Då jag slutade kom min man och hämtade. Så skönt att slippa åka kollektivt bägge vägarna. Egentligen ville vi nog åka hem och slappa, men vi valde att gå runt sjön istället. Trögt men så skönt då det var klart. Det är ju inte en lång tur så finns inget att tveka på egentligen. Efteråt, lite fika och jag valde ett äpple igen. Riktigt gott faktiskt.

Nu är jag förtjänt av att bara titta på tv då jag faktiskt då det värker i en hel del muskler.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Buss, och jobbdag”

 1. Jag tycker att det är helt okej att åka kollektivt men det får inte vara för långt och inte heller massa byte för då hade jag ballt ut. Att lägga all den tiden på att bara resa är så himla drygt och irriterande.
  Bra gjort av er att ni tog promenaden.
  Kram

  Gilla

  1. ja något har allt hänt den här veckan. Är lite stolt över mig själv, Åker alltid kollektivt inom Göteborg, och typ till Stockholm osv, men till jobbet tar det för lång tid. 2 timmar extra per dag är jag inte så sugen på.

   Gilla

 2. Helt ok att åka kollektivt så länge den går på tid och man inte har en massa att bära på. Just nu är jag på olika mässor, då tar jag gärna bilen för att slippa kånka på grejer.

  Gilla

  1. Jag är inte helt bekväm då jag ska igenom ett av mest socialt utsatta områdena i Kungälv. Nu blev det inte så igår, och det var helt OK det med. Dom har kommit med så konstiga kommentarer just där så jag är mållös.

   Gilla

 3. Förstår att du var trött. Jag hade aldrig kommit upp så tidigt på morgonen. Det är så härligt när man kan välja att gå till jobbet och få steg. Så bra att det kändes skönt när ni hade gått runt sjön.

  Gilla

 4. Det var mkt långa promenader det blev för dej och det är ju bara bra & skonsamt 🙂 lite buss är ju heller fel att åka och se lite folk 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s