Allmänt

Onsdags OOO

Onsdagsfika

Förr körde jag alltid mina FFF men fredagarna är ingen bra dag till det. Är nästan alltid ledig på onsdagar så då passar det ju bättre att köra idag, eller vad säger ni?

Dagens fika. Inte alls så märkvärdigt. Hämtade ut en kopp te på espressohouse efter morgonens träning. Samtidigt smakade det så gott då det var rätt så kallt ute. Det är så ruggigt ute just nu. Mitt favoritte där är green passion. Så galet gott. Ja, jag har börjat bli en riktig tedrickare och det är inte alls likt mig. Vill ju helst ha mjölk i kaffet så då är te bättre just nu.

Onsdagsfokus

Ja inte är det att bara vila, men måste ju samtidigt göra det också. Här sitter jag mellan två pass som jag gjorde tidigt i morse. Startade dagen med ett yinyogapass. Det är verkligen så skön start på dagen, och idag märkte jag hur stel jag faktiskt är. Men det är ju just det jag ska träna mig på då.

Efter lite vila och mellis så blev det ett lite mer fartfyllt pass. Zumba stod på programmet då. Nu var jag väldigt ringrostig, men om jag ger det ett par gånger så sitter det nog och jag får ut maximalt av det också. Men träning ska väl vara kul och det är just vad zumba är för mig. Oavsett om man kan eller inte så har man så roligt.

Onsdagspresent

Ja en sån fick det bli också. Nu kanske det blev en i dyraste laget, men något jag gärna ville ha, Vi får ju låna en garmin under tiden med pure change, men fastnade så mycket för just garmin så tänkte byta ut min fitbit mot en sådan. Den ser ut som en helt vanlig klocka, men bakom fasaden så finns mycket annat. Steg, puls, sömn, ja allt som en vanlig träningsklocka har. Däremot så mycket snyggare tycker jag.

Ja nu har jag nåt att använda även de dagarna man vill vara lite fin också, för helt klart ser det mer uppklätt ut än en vanlig träningsklocka.

Nu hoppas jag att jag får till ett liknande inlägg även nästa onsdag. För visst måste vi se till att fokusera lite mer på oss själva ibland?

Kramar Madde

12 reaktioner till “Onsdags OOO”

  1. Tycker det låter alldeles utmärkt att köra tre F på onsdagar istället för fredagar. Härlig start på dagen med träningen. Tycker det gör sådan skillnad på måendet när man får till träning på morgonen. Vilken snyggn klocka du unnade dig. Syns ju inte ens att det är en träningsklocka. Jag gillar Garmin och använder det alltid när jag dömer mina fotbollsmatcher eller tränar.

    Gilla

  2. Jag var på espresso house med en personal igår. Det var så gott. Jag själv har aldrig provat på zumba men skulle vilja de. Däremot tvekar jag om jag skulle klara av det då det ser ut som man måste ha en väldigt bra koordination. Det kanske man får om man som du säger gör det några gånger.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s