Allmänt

Dagens PT möte

Fick ett mail.

Jag har nog nämnt att något kanske skulle hända, men då jag inte fick något mail trodde jag dom valt någon annan. På invägningen var några ifrån marknadsföreningen där och fotograferade oss. Innan det var min tur så pratade jag lite med dom och fick frågan om dom fick följa mig under den här resan och jag svarade ja. Idag kom mailet och skrev lite om hur jag upplevt första tiden i pure change.

Hon ville även ha en bild på mig och min PT så frågade idag då vi träffades. Han visste redan om det så var beredd. Nu ställer det ju ännu större krav på mig för det handlar ju inte bara om mig. Samtidigt, kan jag inspirera någon annan att ta tag i sina svagheter så är det ju bra.

Mellanvägning

Den här veckan var det dags för första mellanvägningen och min PT tyckte väl att det var för tidigt. Brukar inte hända så mycket och fick han välja skulle det vara nästa vecka istället. Nu är det ju inte han som bestämmer så det är väl bara att lyda.

Ställer mig på vågen och resultatet är 2 kilo ner. Som de flesta säkert känner till så är det ofta vätska man tappar först, men med den här vågen visar ju betydligt mer. Allt var inte vätska för jag har tappat ett kilo fett. Bättre kan det ju inte bli. Till det får vi ha med att första invägningen var på fastande mage, och ingen träning. Nu var det andra förutsättningar Jag är nöjd, och tror han också var det.

Träningen

Berättade att jag hade lite ont i höften/låret på min vänstra sida. Det kändes väldigt tydligt både på yinyogan och zumban. Han ville kolla så det inte var en skada, men det lutar nog åt att den är överansträngd mer än skadad. Det är ju en fördel. I morgon blir det vila förutom mina fem minuters läxa jag har till på måndag då vi träffas igen.

Är verkligen så taggad fortfarande, och det här kommer gå så bra.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dagens PT möte”

 1. Det kommer säkert gå jättebra, roligt att du är så taggad. Att de följer dig lite extra och kommer använda det i marknadsföringen lägger ju lite extra press på dig, men något du säkert gillar eftersom du tackade ja 🙂

  Gilla

  1. ja absolut. Kan jag inspirera någon annan är det ju bra. Tänker lite att många som är såpass stora som jag är inte alltid vågar ta den hjälpen som en PT faktiskt är.

   Gilla

  1. Nu måste jag ju visa framsteg på ett eller annat sätt. Sen tror jag inte att just mina resultat kommer visas öppet utan mer vad jag tycker, och vad jag känner.

   Gilla

 2. Men så kul att de vill följa dig! Din hälsoresa kommer gå jättebra och du kan inspirera andra att rå om sin hälsa snarare än att bara jaga viktnedgång.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s