Allmänt

Planer för februari

Tråkiga februari

Tänk att vi redan är inne i februari. Vad hände med januari egentligen? Då jag såg tillbaka så hade det hänt en hel del förra månaden trots allt. Ofta så är just januari och februari ganska så tråkiga månader då man ser tillbaka från tidigare år och jag brukar tänka på det och försöka fylla just de månaderna med något roligt att se fram emot.

Fortsatt träning.

Ja, i februari så fortsätter i min träningsbubbla tillsammans med min PT. Det är ju trots allt det som kommer ta mest tid för mig och där jag kommer lägga största fokuset på. Trodde aldrig att det skulle vara så roligt som det faktiskt är. Så tacksam för att jag fick den här möjligheten.

Vill se avatar

Det är väldigt sällan jag går på bio, men nu går det en film jag så gärna vill se. Avatar. Det är helt klart en film som man ska se på bio för att få fram alla effekter på bästa sätt. Vi måste bara boka in ett sådant biobesök under månaden.

Ja mycket mer än så är inte planerat ännu, men hoppas naturligtvis på något mer roligt.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Planer för februari”

 1. Vad roligt att du känner att det är roligt med träningen. Ja jag har redan sett avatar filmen och det är helt klart något man ska se på bio för som du skriver att effekterna ska bli så bra som möjligt.

  Gilla

 2. Jag tycker att januari och februari går bra ändå. Man är på rätt sida om året. Det blir ljusare för varje dag. Men jag tycker att vintern med snö är november och december & lite in på Januari. Medans februari är helt okej att det är minusgrader . Men inte snö.

  Är ju super bra att du fokuserar på din hälsa med din PT in i februari med. Å att du tycker att det är kul 🙂.

  Senaste Avatar filmen har jag sett på bio. Riktigt bra! 👍😊. Så den får du inte missa på bio. Kanske i helgen 😉.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Avatar skulle jag också vilja se men den så lång så det är väl därför jag drar mig för det. Men håller med att man borde se den på bio. För bästa effekt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s