Allmänt

Är så galet stel.

Yinyoga

Igår morse var jag på hagabadet som vanligt. Vi körde mycket höft, och ben och precis de ställena som jag verkligen behöver öva mig på. Är så galet stel, och speciellt på ena sidan. Passade perfekt, och kommer göra mer övningar här hemma. Nu ska jag bara se till jag fixar detta inom en snar framtid. Nu vet jag ju hör man ska göra. Har ni tänkt på att man kan stretcha med hjälp av en stol eller något, speciellt då man är som jag är.

Zumba

Lite kul ska man ju ha också så hade ett zumbapass precis efteråt. Man behöver ett par gånger för att komma in i det och visst känns det jobbigt då man gör allt ”fel” Samtidigt, vi är ju alla nybörjare någon gång. Jag har ju kört en del för många år sen så någonstans sitter det ju. Har mina utmaningar den här tiden, men så galet kul trots allt.

PT timme

På eftermiddagen körde jag en timme med min PT och det gjorde ont. Om jag någon gång sa att han var snäll och gullig så tar jag genast tillbaka det hihi. Det är verkligen pinsamt hur dåligt skick jag är i. Men nu ska det bli förändring. Är lite mer ledig nästa vecka än vad det har varit den här. Trots allt så har jag ändå varit iväg som planerat och det är jag glad för.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Är så galet stel.”

  1. Yoga är ju så bra för kroppen, att mjukgöra delar av kroppen som verkligen behöver det – som ibland man inte ens har en aning om behövs. Så skönt för dig att gå på Hagabadet – var på tok för längesedan jag var där

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s