Allmänt

Fullt upp innan jobb

Morgonträning

Vi fick lite besök tidigt i morse. Sessan var hos oss en stund innan förskola. Full med energi som vanligt. På drygt två timmar hann vi med en hel del. Vi spelade spel på paddan, målade, gjorde instrument men framförallt. Vi tränade. Blev situp, armhävningar och tränade axlar. Till hjälp hade vi yogamattan, och gjorde vikter med hjälp av tomflaskor med vatten i. Hon blir alltid så stolt då hon lyckas. Glömde att vi körde squats också. Hon kom ner betydligt längre än jag gjorde. Sötungen.

Smidighetsträning

Nästa övning vi körde var en smidighetsövning. Någon hade parkerat för nära min bil så kom inte in i bilen. Något frustrerad till en början, men sen tänkte jag träning. In genom passagerardörren lyckades komma över till förarsätet. Inser att jag behöver skrapa rutorna. Trodde det var mest imma, men nä. Lyckas backa ut och stanna vid sidan av. Där kunde jag komma ut och få rutan ren..

Promenad

Jag hade lite tid över så hade två val. Promenad eller fika. Valde det första. Åker upp till fontän och ska gå min runda. Den är inte så lång, men det jag klarar av här och nu. Funderade på att öka och välja den lite längre. Försökte hitta flera skäl till den kortare… och det blev den längre av dom. Lite ont fick jag, men har jobbat mycket med just de musklerna så inte konstigt. Är väldigt glad över valen jag gjorde idag innan jobbet. Nu kan jag släppa det och bara koncentrera mig på att vara här.

Kramar Madde

22 reaktioner till “Fullt upp innan jobb”

 1. Kan tänka mig att det var riktigt roligt att träna ihop med energisk liten Sessa, och med era skapade vikter😄 Smidighetsträningen har jag också fått utöva någon gång då det varit omöjligt att ta sig in genom förardörren😅

  Gilla

 2. Men oj vad ni hann med! Ibland tänker jag att jag redan hunnit avverka ett dagsverke innan jag kommer till jobbet kl 8. Är kanske som mest effektiv under de timmarna 🙂
  Imponerande att klättra över från passagerarsätet! Det är ju inte det enklaste!!

  Gilla

 3. Trevligt med ett morgon besök av barnbarnet 😊. Kul att se Sessan se hennes glädje i att klara av saker. Å kul att ni träna tillsammans 🏋️‍♀️.
  Bra att du tänker positivt & att det ger träning & rörelse & kreativ. Skönt att det löste sig med bilen & trångt.
  Härligt att känna sig nöjd över valen man har gjort 😊
  Nu blir det gymmet för mig 💪😊
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Så roligt att det går bra för dig. Ja barn har ju energi som man inte fattar var de får den ifrån. Så härligt att du valde en promenad istället för fika. Det är som du säger inte konstigt om du är öm i musklerna efter att ha börjat träna.

  Gilla

 5. Det är så kul att träna med barnen. Problemet jag har nu är att han börjar bli stark så mina träningsredskap inte räcker till.
  Skönt med en promenad men jag hade nog fallit för fikan. Haha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s