Allmänt

Där kom snön igen

Vad hände där? Visste innerst inne att det skulle komma, ändå var jag inte helt beredd. Det var mycket snö som kommit under natten. Hur skulle jag komma i tid idag? Hade en klipptid klockan 8 och är det snö så blir det alltid kaos. Inte nog med att snön hade kommit. En bomb hade smällt på avenyn och alla spårvagnar var inställda där. Ja, den här morgonen kunde börja bättre eller vad säger ni? Till det, galet trött och ville bara dra täcket över huvudet.

Alltid lika snygg

Eller inte. Även om jag var ute i god tid så kom jag försent. Vid brunnsparken satt vi fast dryga 5 minuter då spåren måste rensas. Tiden sprang iväg och slängde iväg ett mess till min frisör att jag ev blir sen. Han ringde upp och även han satt fast i trafiken. Vi båda kom 10 minuter sent. I med färg, en kopp kaffe och sen kunde jag slappna av. Lite kul att även kunden efter mig blev 10 minuter sen. Blir väl en sådan dag idag.

Blev en semla

Vågar jag erkänna det? Men jag är så svag för just semlor och var lite besviken på att det kanske inte skulle bli någon. Då vi pratade stress sa han just att unnar man sig så ska man njuta vilket jag gjorde. Blev på ett café och den var galet god. Nu känner jag att jag är nöjd. I vanliga fall blir det ett par till och som jag hetsäter. Blir inte gott, och det dåliga samvetet är borta. För visst måste vi njuta av livet? Gäller bara att äta då vi bestämt oss och inte hela tiden.

Nu har jag checkat in på hagabadet. Ska köra lite på crosstrainern, stretcha äta lunch och klockan två har jag min tid med min PTs stand in. Är så motiverad

Kramar Madde

12 reaktioner till “Där kom snön igen”

 1. Alltså här har det också kommit lite snö men inte så att det blir kaos. Semlor är gott men själv har man inte ätit någon på några år. Jag själv gillar inte mandelmassan men det brukar gå och få utan det tror jag i alla fall.

  Gillad av 1 person

 2. Skönt att det inte bara va du som var sen. Utan din frisör med 😊. Hoppas att du blev nöjd med besöket hos frissan.
  Exakt. Njuta av det man äter. Inte känna ångest. En god sak gör inte mycket. Men många god saker under en längre tid gör något. Jag äter bara semla runt fettisdagen. Å vanilj ska det vara! 😊
  Skönt med lite träning innan möte med din Pt.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s