Allmänt

Planer för veckan

Godmorgon alla. Snart är det dags för mig att åka till jobbet, men tänkte kika in hos er och säga hej, Har börjat med att planera min vecka lite mer för att få lite struktur på det. Så här kommer nästkommande vecka.

Måndag

Slutar klockan 10 så det blir att åka hem, och hämta väskan. På måndag kommer även min man följa med och SPAa lite medans jag har min PT tid. Som medlem får man ta med sig vänner till rabatterat pris. Han kommer relaxa, och jag kommer att träna. Jag börjar bli rätt så mör i kroppen nu, men vad gott det gör för mig.

Tisdag

Jobbar 8-15. Därefter ska jag ta mig till hagabadet igen. Köra styrka samt yinyoga. Behöver köra stretch och lite vila. På gymmet kommer jag köra själv, och redan nu kan jag höja vikterna lite vilket känns så bra tycker jag. Är verkligen i ett träningsflow just nu och mår så bra i det. Bara att köra på då.

Onsdag

Min lediga dag, och tänkte starta den tidigt med yinyoga och därefter lite zumba. Yogan för smidigheten, zumban för att det är så himla kul. För visst ska man göra det man tycker om? Funderar på att köra ett styrkepass med maskinerna innan jag har min PT tid. Han kör mycket med stretch, och öva upp mina svaga punkter. Om jag kör ben, mage och rygg så blir det ju en helhet tänker jag.

Torsdag

Börjar tidigt med utbildning. Blev ju sjuk sist så nu gör jag ett nytt försök att få till det. Därefter är jag ledig i ett par timmar då det blir en utelunch samt en promenad. Även fullbokade dagar så behöver jag få in rörelse i min vardag. Därefter ett natt på jobbet igen. Som ni ser, det blir en lång dag för mig.

Fredag

Jag kommer nog vara riktigt trött då jag går av klockan 11. Det kommer inte hindra mig från att träffa min ”reservPT” klockan 13. Vi kommer köra ett pass, därefter så kommer jag inte göra mycket mer än att ha fredagsmys i soffan. Dvs somna extremt tidigt. Dom dagarna behövs också.

Lördag

Ledig helg, i alla fall ifrån jobbet. Jag hoppas verkligen på fint väder så man kan vara ute lite. Just nu hade det varit kul att göra något med barnbarnen en stund. Tror caféet vid Delsjön är öppet på helgerna, och där finns en del saker att göra med tjejerna. Är vädret dåligt kör jag ett pass på gymmet igen. På kvällen är vi bortbjudna till våra före detta grannar på middag. Som jag har saknat dom.

Söndag

Beroende på hur lördagen såg ut som så hade jag nog tänkt samma upplägg. Allra helst en utedag, men i värsta fall ett besök på gymmet. Tänkte även planera in veckan mat och inköp den dagen. Planeringen är ju det allra viktigaste för att få livet att fungera. Speciellt då jag kör ett sådant här program.

Hur kommer er vecka se ut? Har ni några planer?

Kramar Madde

18 reaktioner till “Planer för veckan”

 1. Förstår att dina dagar går för oj vad mycket du tränar!! Är glad när jag orkar masa mig iväg 2-3 gånger i veckan, ha ha! Det är några äldre damer på mitt gym – de tränar varje dag (ej helgerna) på morgonen och har gjort det i flera år. Det är ju häftigt tycker jag! Bra rutin!!

  Gilla

 2. kollade inte på mellon igår dock var det den låten som jag tänkte kommer vara bäst som vann, fast det var mera grundat på artistvalet, låten var ju ganska bra faktiskt

  Gilla

 3. Låter som en bra planering för veckan! Tycker också om att planera för att få mer struktur. Än så länge är det inte så många planer för nästa vecka – jobb, gymnastik för Melissa och jag ska redigera manus.

  Gilla

 4. Blir lite nyfiken på vad du jobbar med. Blir imponerad av att du jobbar natten, slutar 11 och sedan orkar träna klockan 13. Det är knappt jag skulle orkar det efter en jobbnatt fastän jag slutar 7 eller 7:30.
  Ha en fin söndag!

  Gilla

 5. Bra att kunna planera sin vecka. Här är det radion som gäller sen får vi se om jag går och ser sagan om de två tornen extended edition på bio nästa helg. Hoppas din vecka blir bra!

  Gilla

 6. Låter som bra planerings inför veckan. Men fullspäckad 😅. Men du går ju nu i ett program där det är mycket fokus på träning & hälsa 💪😊. Det är bra. Jag ser fram i mot träningen i morgon. Men det kan ju ändras i morgon.
  Utöver mina vardagliga saker i veckan som kommer. Jobb & träning & hemma sysslor. Så ska jag ge blod på torsdag. Det är det som är spikat i veckan för mig. Sen får se vad som händer 😊.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 7. Du är verkligen så duktig som kommer iväg så många dagar. Jag blir stolt över mig själv om jag bara lyckas få till två träningspass i veckan. Men jag blir inspirerad 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s