Allmänt

Äntligen

Första deltävlingen

Såg ni mellon igår? Finns det något som delar upp svenska folket så är det väl just detta med melodifestivalen. Jag har alltid varit en mellonörd och bara älskar allt som har detta att göra. Har sett det live ett par gånger dels delfinalen i Göteborg, men även den större i Stockholm. Första gången vann vi ju biljetter så det blev en hel helg på plats. Vi tittade på Niklas Strömstedt på börsen för att på lördagen ta oss ut till friends arena på lördagen.

Vad tyckte jag?

Ska jag vara helt ärlig. Det var ganska dåligt faktiskt. En stack ut lite extra och det var ju den som fick mest röster. Den lyckads fånga oss bägge direkt. Tone Sekelius var helt ok, men inte mer. Förra årets låt var så mycket bättre. Raggern går kommer med all säkerhet höras ute på cruisingarna men hade förväntat mig lite mer även där. De andra.. Riktigt dåliga.

Om ni såg, vad tyckte ni då?

Ja som alltid, smaken är som baken, men om ni såg, vilka var er favorit? Till sist. Gick rätt låtar vidare? Jag får nog säga att för en gång skulle måste jag säga att ja. Rätt låtar gick vidare.

Ska vi ta och lyssna på favoriten igen? För visst är den mäktig?

Kramar Madde

6 reaktioner till “Äntligen”

  1. Nej jag såg inte mello. Tycker generellt att det blivit ett enda långdraget jippo och låtarna är ofta dåliga. Men det finns ingen värdering hos mig om den som gillar att titta. Tycker man att man vill se så ska man göra det. Men jag avstår så gärna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s