Allmänt

Veckans fem positiva

Dags för veckans viktigaste inlägg och fattar inte att det redan gått en vecka Den här veckan har varit upp och ner. Mycket känslor, mycket jobb, Känner av att jag är galet trött, Samtidigt så taggad. Vägning igen och hoppas på någon förändring. Upplever att byxorna börjar sitta lite lösare. Hoppas det stämmer och inte bara är inbillning.

Var hos frisören

Det är sällan frisyren rasar så mycket på de tio veckorna jag har emellan mina klippningar, men den här gången var det så. Kom iväg trots all snö, och sen bli lite ompysslad i två timmar. Bästa starten på dagen tycker jag, och visst var jag värd detta också?

Mellon är igång

Någon ljusglimt i februarimörkret. Vi behöver helt klart mer glitter och glamour i våra liv. Är verkligen en schlagernörd och vill inte missa någonting. Samtidigt så avbokar jag inte andra saker som dyker upp, Går ju att se i efterhand, något som förhoppningsvis kommer ske nästa helg.

Har fått till träningen

Trots jobb så har jag prioriterat träningen. Har kört mina strechövningar, och har till och med träningsvärk i benen idag. Precis som det ska vara. Ska försöka få in några styrkepass under veckan som kommer också. Behöver det. Förresten, fick höja vikten på benpressen då det var för enkelt.

Inga svårigheter att välja bort godiset

Är faktiskt lite stolt över mig, men igår åt mina kollegor massa godis, då det låg kvar någon chokladkartong. Jag valde bort det och det var ingen svårt val. Var faktiskt inte sugen. Det funkar att inte förbjuda sig utan jag kan köpa en stor påse idag innan jobbet om jag verkligen vill, och det gör jag inte. Däremot valde jag en semla i fredags. Ett aktivt val.

Köpte gummiband

Ja nu kommer jag inte undan hemmaträningen heller. Min man köpte gummiband åt mig så kan jag inte ta mig till gymmet får gymmet komma hem. Till det kommer jag fortsätta stretcha här hemma. Ska mjuka upp mig, och ska börja köra tung träning fort 🙂 Då ligger det på mig och ingen annan.

Det här var mina positiva. Just nu är det ju bara träning och jobb som gäller, så händer inte så mycket annat i mitt liv just nu.

8 reaktioner till “Veckans fem positiva”

  1. Så skönt att komma till frisören, det har man allt förtjänar – och det lyfter en verkligen tycker jag när man känner sig fräsch, så skönt att du kom dit. Perfekt med band hemma, det har jag med, borde verkligen använda dem – bättre träning än ingen alls ju.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s