Madde 2.0

Är inne på min fjärde vecka

Är lite stolt

Får man skryta lite? Men känner ändå att jag är lite stolt över mig själv. Är så disciplinerad då det kommer till detta med träningen och hur trött jag än är så tar jag mig dit. Idag var jag galet trött och ville nog inget annat än att lägga mig i soffan och käka godis. Nu hade jag en PT tid, men ville verkligen inte.

Min man följde med, och vi började med att slappa lite Miljön är fantastisk och kom allt ner i varv där innan det var dags att köra igång. Började med lite stretching då jag är så stel. Körde 9 minuter på varje sida och visst ser man skillnad. Därefter uppvärmning på crosstrainern en stund. Allt för att vara redo inför dagens pass.

Här sitter jag och väntar

Är inne på min tionde gång med Pt och det känns inte som så många gånger. Tre veckor är klara och visst har det hänt en hel del.

Som vanligt startade vi med en stretchövning. Sist fick jag inte ner ena benet alls, men nu nådde jag ända fram. Som han sa, han var lite orolig för att jag var så orörlig. Jag har kört stretching hemma i flera dagar och helt klart gav det resultat. Nu gäller det bara att hålla i det.

Blir mer styrkeövningar, och man märker att det bara blir lättare och lättare. Blir så besviken på mig att jag släppte det sist, då jag egentligen tycker det är så kul Den här gången ska jag inte göra det. Vill inte göra den här resan en gång till.

På onsdag ska jag ställa mig på vågen igen, och tror inte det har gjort jättemycket. Däremot så märker jag på andra saker att det har hänt mycket.

Är på banan igen

Förra veckan var nog den tuffaste veckan. Försökte vara positiv, men var bara trött. Helgen var ännu värre. Kunde inte fokusera på maten, och är så trött. Däremot fanns inte tanken att ge upp någon gång. Jag vill så gärna göra det här, och kommer göra allt vad jag kan. Kommer steppa upp och köra ett par pass på egen hand.

Men nu är det vila framför tvn som gäller.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Är inne på min fjärde vecka”

  1. Men va härligt att du tog dej till gymmet trots du inte ville. Det är ju det som oftas gör att det blir periods gynnande och känner nej jag vill inte. Hejja dej 🥰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s