Allmänt

Det ofattbara

Ingen har väl missat vad som hänt i Turkiet och Syrien. En kraftig jordbävning, som krävt så många dödsoffer, så många skadade.

Många saknas och dödstalen kommer med all säkerhet öka. Alla som förlorat sina hem. Till det, kylan som är där nu. Så ofattbart.

Messa med en vän. Han har delar av sin familj där. Oron är så stor, och hans väns familj saknas. Genast kommer allt så mycket närmare

Vi har det så bra

Genast börjar jag tänka på min egna situation. Här klagar jag på att bilen var isig, att det är blött ute. Jag gnäller över småsaker men ändå har jag ett jobb att gå till. Ett som jag trivs på. Vi har en bra bostad, bra mat på bordet.

Jag kostar på mig en hälsoresa som absolut inte var billig.

Jag bor i ett land som är förskonad från stora naturkatastrofer och vi har inte varit i krig på väldigt många år. Visst ligger hotet över oss, men vi är inte där.

Egentligen vet jag jag inte vad jag ville med inlägget utan behövde mer få ur mig det bara. Just nu är mina tankar hos de som saknar någon, som slåss mot klockan för att hitta överlevande. Genast blev mina egna problem så mycket mindre.

Var rädda om er, och uppskatta det ni har.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Det ofattbara”

  1. Jag har alltid älskat Turkiet, men fått dubbla känslor pga styret. Däremot är folket inte värda det. Till det,skillnaden på räddningsarbetet om det är turkiska eller kurdiska områden

   Gilla

 1. Så tråkigt att det samtidigt att det händer något som här precis samma tidpunkt typ som ukraina kriget.

  Så tråkigt att världen är så här och då får man påminna sej själv att inte kunna klaga när andra har det värre. 🥰

  Gilla

 2. Ja man kan inte fatta vilken katastrof. Jag själv är glad att jag bor i Sverige och är väldigt förskonade från tex jordbävningar. Som du skriver är det lätt att man själv klagar på småsaker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s