Allmänt

Vägning och övervikt

Mellanvägning

Idag var det dags att ställa sig på vågen igen. Återigen ett minus, men som vi pratade om. Siffran på vågen är väldigt oviktig egentligen. Vi tittade på även på andra saker som är så mycket viktigare.

Vi kom in på detta med övervikten, något som läkare alltid ska gnälla över. Nu försvarar jag absolut inte min övervikt, men det är så lätt att skylla allt på det.

Proverna ser ju bra ut förutom en något förhöjd sänka. Proverna hos min vårdcentral visade också en inflammation i kroppen, men läkaren tyckte inte det var så allvarligt. Min inställning är att ta det innan det blir så mycket, men där skiljer sig mina åsikter från ”vetenskapen”

Vi hade ett bra samtal

och pratade mer om hur vi skulle komma vidare. Snabba resultat eller något långsiktigt? Självklart så är det min hälsa och ser det som ett startskott på något nytt. Är nöjd om jag är klar till årsskiftet. Vi kommer dra ner på de snabba kolhydraterna, men inga större svårigheter för mig.

Sa att jag var väldigt trött i kroppen just nu, men så taggad på att fortsätta kämpa. En konstig känsla. Vill så mycket mer än vad jag klarar av. Ofta är det ju tvärtom.

Hur som helst så gick jag därifrån med en god känsla och är så peppad.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Vägning och övervikt”

  1. Som du säger är ju vikten inte i fokus. Hur är det med orken? Har den ökat? Det var väl en av de viktigaste orsakerna till att du ville göra en förändring om jag minns rätt. Hoppas du sover bättre och har mer ork.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s