Allmänt

Fredagsfys framför fredagsmys

Fredagsfys

Blir ett sent inlägg idag. Jobbade till 11 i morse och sen var det hem, äta lunch och sen till gymmet. Var helt klarat väldigt seg, efter att ha börjat jobba 8:30 igår. I och för sig ett par timmar ledigt mitt på dagen, men det gick ju åt till att äta, och tvätta bilen. Gick ju bra att jobba, men var totalt förvirrad då vi pratade tiderna.

Passet idag gick bra, men visst brände det en del i musklerna. Fast det gör ont är det en så go känsla efteråt. Pratade lite, tränade mycket. Ska köra styrka minst en gång den här helgen, men hoppas på två trots allt. Så skönt att få bli trött fysiskt då. Balansen jag pratar om så mycket

Det blev inte så att jag stannade idag utan tog mig hem direkt då passet var klart. Vissa dagar är sådana och jag är glad att jag tog mig det. Hade jag landat hemma först hade det med all säkerhet varit ännu svårare att ta sig upp igen.

Fredagsmys

Vilket fredagsmys valde ni? Är lite impad av att det inte blev massa goa mackor, chips glass eller godis. Är trots allt väldigt svag för de sista av det jag räknade upp. Nä, här kör vi sushi som fredagsmys. Helt klart så mycket godare. Pratar vi snabbmat så är det här helt klart mitt val. Så gott

Snart är fjärde veckan gjord med pure change och det bästa. Är inte ett dugg godissugen, eller fikasugen. Visst blev det en semla, men den var bestämd från första början att jag skulle ta. Går gärna in och tar mig en kopp te, men aldrig något till. Vill inte ha. Inte för att jag förbjuder mig utan för att jag faktiskt väljer bort.

Snart blir det dags för ett event på nätet. Kommer nog berätta lite mer om det en annan dag, Kommer ta mig en kopp kaffe, till, även om jag är så sugen på popcorn. Nu har vi inte det hemma, och orkar inte gå ner till affären just nu. Räckte att gå ner och handla maten. Vi har ju en så bra suschibutik i huset där vi bor.

Så här blev min fredag, och hoppas ni får en jättefin kväll ni också.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Fredagsfys framför fredagsmys”

 1. Sushi är nått jag har lärt mig att tycka om på senare år, men ack så gott det är. Synd bara att det inte blir så ofta jag äter det. Sällan jag äter köpe mat nu för tiden. Blir mest samma lika mat varje dag tycker jag.

  Gilla

 2. Ja visst är det. En träning kan man knappast ångra. Det är riktigt skönt känsla efteråt och man blir avslappnad. Speciellt om man bastar efteråt. 🥰

  Gilla

 3. Jag älskar att träna fredagar. Ett avslut på veckan 💪😊. Brukar bli så för mig med. Träna & vara social speciellt fredagar. För övrigt finns det inte direkt några prat glada tränar. Båda är bra på sina sätt 😊. Mm när man väl satt sig så är det svårt att ta sig upp.
  Här valde jag att äta lite godis mest ostbågar som fredags gott. Middagen var inget speciellt.
  Gott med sushi 😋.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗
  Det är underligt att sötsuget lite försvinner när man har hållt igång med träning ett tag. Det var så för mig med. Men tog längre tid. Men då körde jag inte så intensivt som du gör 🙂.

  Gilla

 4. Träningen ska ju kännas i kroppen. Då vet man att man tagit i och gjort något. Det är bra att du helt enkelt väljer bort fika och kan ta en kopp te. Jag själv gillar inte te och har aldrig gjort. Sushi har jag heller aldrig gillat men kan tänka mig att det är bland det bästa man kan ta när det gäller snabbmat. Jag tror självklart att det dock beror på hur många bitar man tar men som du skriver ska man unna sig något ibland.

  Gilla

 5. Åh sushi är verkligen så gott tycker jag😍Var längesen jag åt det men gott är det. Jag har faktiskt inte ätit någon semla än. Brukar oftast bara bli en 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s