Allmänt

Planer för vecka 7

Godmorgon alla. Ja nu kommer ett inlägg i precis rätt tid. Känns så konstigt då jag inte kikar in till er på morgonen och säger hej. Det ända jag går och tänker på då är just bloggen. Blir inte så bra om man säger så.

Tänkte i alla fall dela med mig av mina planer inför kommande vecka. Har tagit lite semester så det blir helt klart lugnare än förra veckan.

Måndag

Tänkte börja med ett konditionspass på morgonen för att därefter avsluta med yoga nidra. Så skönt att kunna få komma ner i varv och kunna slappna av. Hem en snabbis för lite mat osv för att sen åka vidare till gården. Var så längesen jag var där och saknar dom så mycket. Avslutar min dag med ett styrkepass med min PT för att sen komma hem och lägga sig.

Tisdag

Alla hjärtans dag. Tänkte fortsätta med mina styrkepass, men även köra ett cykelpass under dagen. Cyklingen är trots allt rätt så kul, och konditionen behövs också bättras på. Funderar på att se om min man vill följa med ut på ett glas champagne då han slutat. Det är sådana stunder man faktiskt behöver ibland. Men vi får se, kvällen är öppen.

Onsdag

Yinyogan på morgonen vill jag inte missa. Gillar hon som lärare, och det är en så skön stund där på mattan. Smidigheten behövs tränas på, och yin är ju det bästa då tycker jag. Blir att åka hem emellan, och funderar på att städa lite och laga lite matlådor. Allt blir lättare om man förbereder eller vad säger ni? Eftermiddagen blir det en träff med PTn igen.

Torsdag

Funderar på ett pass i vattnet om jag hinner boka. De bygger om den stora bassängen, så det blir uppdelat i de två mindre, och helt naturligt blir det mindre deltagare på klasserna då. Klockan 14 ska jag träffa min PT för tredje och sista gången för den här veckan.

Fredag

Ja då kör vi väl jobbhelg då? Jobbar 12-20:30. Funderar på lite övningar hemma, eller så tar jag en promenad innan jobbet. Har inte bestämt mig, men nåt lär det allt blir tänker jag. Lite rörelse varje dag är väl alltid bra?

Lördag

Jobbar 11-20:30. Samma här, inte mycket tid för att träna, men precis som igår så kommer jag göra någonting. Funderar på övningar hemma innan jobbet.

Söndag

Jobbar från 12 till 10 på måndag. Här tänkte jag inte köra någonting utan enbart vila från träningen. Visst skulle jag hinna, men någon dag får jag släppa på det också. Då vi har helger jobbar vi väldigt mycket och vet med mig själv att jag inte kommer orka med så mycket mer än detta.

Hinner med både styrka, avslappning och kondition. Ser ut som en bra blandning under veckan, och får väl passa på lite extra då jag är ledig så mycket.

Vad har ni för planer under kommande veckan?

Kramar Madde

12 reaktioner till “Planer för vecka 7”

  1. Har nästan förträngt att kommande vecka är veckan innan vårt sportlov… Veckan då dottern fyller 17 år!!! Och inser att jag har ganska mycket på agendan: en aw, massage, infomöte på en ev ny skola för sonen, kören drar igång, jag ska vara med på en stor konsert med Peter Johansson, dottern fyller år och ska ha brunch osv. Nu blev jag nästan stressad av mig själv, haha!

    Gilla

  2. Låter som en fullspäckad vecka. Jag själv blir bara trött i huvudet haha 😅 dock gillar jag att planera , men inte för många dagar 😅 hoppas ni får en mysig dag på alla hjärtans dag:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s