Allmänt

Äter hela tiden

Träningsvärken från ….

Ja det var precis det jag vaknade med, Så ont på baksidan av låret. Har inte haft det sen jag började, men finns det någon goare värk än just detta? Tror inte det. Då känns det att man har några undangömda muskler långt där inne. Satt och övervägde noga om jag skulle ta mig in till gymmet eller inte.

Styrkepass

ja det blev att jag åkte in, och ångrade det absolut inte. Väldigt tomt på plats, men var där rätt så tidigt. Så skönt att slippa att vänta på maskinerna så man bara kan köra på. Helt klart kändes det rejält och i morgon kommer jag vila, i alla fall de musklerna.

Äter jag för lite?

Ja det verkar som det. Känns konstigt med all mat man ska stoppa i sig, men äter man bra så kan man äta galet mycket, Inte bara kan, utan ska bara. Fick tips på lite fetare saker, avokado, nötter. Helt klart får jag tänka om.

Har ju gått på viktväktarna och då jag lyckades fick jag även då gå upp i matintaget. Det går ju emot allt vad man lärt sig. Äta mer och gå ner i vikt. Så är det

Lunch ute

Mötte upp min man efteråt och var galet hungrig. Vi gick ut och åt lunch. Mitt val föll på detta. Kalventrecote, pommes ( ja kanske inte det bästa valet) och god sås. Lite tomater och rödlök till och vad gott det var. Helt klart så mycket bättre val än om vi smitit in på donken. Får se vad det gör för resultat, och kommer inte orka äta massa godis eller glass med all den här maten.

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi träffa vänner till oss. Längesen nu, men som jag ser fram emot det.

Kramar Madde

13 reaktioner till “Äter hela tiden”

 1. Såg galet gott ut med den där maten. Hoppas att det var lika gott som det ser ut.
  Gym är nått som jag skulle vilja gå på, men känner att jag inte klarar av att gå på det, mycket för att jag inte känner mig bekväm med att träna inför andra. Så därför funderar jag på om jag ska införskaffa nått hemma gym av nått slag.

  Gilla

  1. Mm bästa värken 😊. Duktig du är som tar dig till gymmet trotts träningsvärk 👏🏻. Det är såå gott att äta mat ute när man tränar & mysigt 😊.
   Du kanske äter mycket mat. Men du äter bra mat. Det har man ju hört. Ät lite så går du ner i vikt. Men det är ju äta lite & ofta.
   Trevligt att träffa vänner 😊.

   Vad snällt inlägg du skrev till mig. Speciellt en mening ” Alla kan, men alla kan inte på samma sätt”. Å att ni pratar om det på ditt jobb. Kan du formulera dig? Skriva det i något inlägg eller så. Inget ont menar. Det iaf blev jag Såå glad av 😃🥰.

   Ta hand om dig och va rädd om dig❣️😊

   Gilla

 2. Ja det finns inget som är bättre än träningsvärk. Då känns det att man har gjort något. Den där lunchen såg väldigt god och jag tycker du inte ska ha ångest att ha ätit detta då som du skriver det är bättre än att ni hade gått in på donken.

  Gilla

 3. Så brukar jag också tänka om träningsvärk, att jag hittat sen länge glömda muskler. Skönt att känna att man har dem! Vad mysigt med utelunch, man får allt ta till vara alla tillfällen som ges. Har du nån särskild kost nu?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s