Allmänt

Veckans positiva #6

Tiden går så fort tycker jag. Hinner inte med. Söndag igen och dags för veckans positiva. För visst är det just detta man ska fokusera på? Speciellt så som världen ser ut idag.

Middag hos vänner

Ja äntligen får jag nog säga. Våra före detta grannar flyttade för ett halvår sen och vi har fortfarande inte varit och hälsat på hos dom. Igår blev det av och deras lägenhet var så vacker. Ni vet, de där gamla landshövdingshusen. Högt i tak, härliga rum och lite skevt och vint . Jättegod mat, god dryck och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?

Ner på vågen

I veckan var det vägning igen. Ner på vågen igen, och det känns så bra. Det är ju en del i det jag håller på med, även om det inte är allt. Det går inte fort, men det går ner. Har ingen lust att rasa heller, utan vill få en sund och hållbar viktnedgång.

Träningsvärk

Finns det någon skönare värk än just träningsvärk? Tror inte det. I går hade jag helt klart det. Gjorde rejält ont i låren, och lite i axlarna. Styrketräningen har blivit tyngre och jag bara älskar det. Har kört ett par pass på egen hand också, och känns som om jag kommit in i det rejält nu. Känns så bra.

Smidigheten

Jag är så stel, och har svårt att komma ner, att komma upp, att knyta skor osv. Det jobbar vi med hela tiden och i veckan kom jag dit jag skulle. Kör stretch varje dag, och visst ger det resultat. Allt detta handlar om min hälsa. Nu har jag fått kollegor att göra samma övningar då dom också inser att dom är så stela. Ringar på vattnet så att säga.

Trevlig träff online

Även om det är så mycket trevligare att träffas på riktigt så funkar ett träff via webben också rätt så bra. Då vi träffas så lyckas vi alltid prata bort ett par timmar, och till slut satt jag mer eller mindre och sov. Inte för att det var tråkigt för det var det absolut inte utan för att jag inte sovit så bra på natten. Hoppas vi kan få till en träff i det riktiga livet snart också. En har jag i och för sig träffat, och även då sprang tiden iväg.

Detta blev mina positiva under veckan som varit. Nu är det er tur. Vilka positiva har ni haft?

14 reaktioner till “Veckans positiva #6”

 1. Mitt positiva är att jag och min pojkvän introducerade våra barn för varandra igår och det gick riktigt bra. Så lycklig och ”nykär” .. 😀 Och fina du, vad glad jag är att du haft en sådan bra vecka. Tycker det är nyttigt att påminna sig själv om alla positiva saker som skett.

  Gilla

 2. Det är verkligen de positiva i ens liv som vi får fokusera mer på nu när världen är som den är. Det var så härligt att få sitta och prata med er båda. Jag hoppas att vi kan få till en träff i verkligheten också.

  Gilla

 3. Att tänka positivt behöver man absolut i dessa tider. Trevligt med middag hos vänner 🙂. Hoppas att maten var god.
  Kul med minus på vågen. Håller med att bästa verken är träningsvärk. Man känner att kroppen då har jobbat 💪😊. Att vara stel kroppen är du inte ensam om. Jag skulle behöva gå på massage.

  Trevligt att gruppen ordnade en träff digitalt. Hoppas att det blir fler ggr.

  Mina positiva saker i veckan var. Att jag blev fotograferad av ett proffs i jobbet.
  Jag gav blod.
  Jag prova på ny Parasport i fredags när mitt jobb engagerade en prova på dag för särskolor i länet.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Skönt med träningsvärk för då känns det att man varit duktig.
  Trevligt också med god mat i ett gott sällskap.
  Veckans positiva är nog att jag gick på vattengympan trots det var rejält motigt i tisdags. Att jag fick färgat bryn och fransar, träffat dottern och gå på bröllopsmässa. Även begravningen i fredags var positiv för vi träffade många vi inte sett på länge så det blev ett härligt kramkalas
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 5. Härligt att det går så bra med träningen för dig! Hoppas de gör en till online träff nån gång. Vore så kul att träffas även om det bara är online. Hoppas vi även kan ses i verkligheten 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s