Allmänt

Delfinal nummer två

Såg ni delfinalen?

Jag missade den då vi var bortbjudna på middag. Visst att jag älskar mellon, men dyker det upp något annat går det helt klart före. Idag kan man ju se allt på playkanalerna, något vi gjorde i morse. Så fort min man kom upp fixade vi varsin kaffe och satte oss och tittade. Fast jag inte gillar delfinalerna så har jag svårt att inte titta. Lite konstigt, men precis så är det.

Fanns det någon jag gillade?

Tycker som oftast att det är rätt så dåliga låtar som är med, och ibland blir det direkt pinsamt. Även nu så kände vi att det fanns ingenting vi gillade, men det ändrades så Maria Sur kom upp på scen. Vilken röst, och även om jag kan ha svårt för låtar som kan bli för känslomässiga för den som framför den så blev detta så bra. Vi pratade till och med om att detta kan bli vinnaren av hela melodifestivalen. Nu har vi inte hört de andra ännu, men den här gillade vi.

Lyssna och njut nu.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Delfinal nummer två”

  1. Jag missade delfinalen såg lite förra veckan tyckte att det har tappat en del. tyvärr har annars följt det med spänning varje år! Kommer nog inte att se delfinalerna sparar mig till finalkvällen istället 🙂

    Gilla

  2. Jag sa det direkt att Maria kommer gå vidare. Känns som att hon kan vinna hela tävlingen. Även Eurovision. Grymt duktig tjej. Men alltså killen som är programledare. Han försöker så hårt att vara rolig att det blir bara fånigt….

    Gilla

  3. Jag önskar att jag hade uppskattat Melodifestivalen mer än vad jag gör, faktiskt. Men jag tycker det är ganska tråkigt och jag har även börjat tröttna på Idol. Egentligen gillar jag tävlingar och reality-tv, så jag vet inte varför jag känner njaej. Jag kan dock tänka mig att det är mysigt att dela en mellostund tillsammans. Tv-program blir mycket mer levande när man kan kommentera dem tillsammans med nån. Min sambo har varit bortrest i ett par veckor och under dessa veckor upptäckte jag att Farmen inte alls var lika roligt när jag tittade på det själv. Hoppas ni hade det riktigt härligt på middagen i går.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s