Allmänt

Vill ni hänga med mig en helt vanlig måndag?

En kopp kaffe

Godmorgon. Då var det måndag igen, och ny vecka. Den här veckan tänkte jag att ni skulle få följa med mig i min vardag. Egentligen vet jag inte hur det kommer bli, om det bara blir ensidiga inlägg osv. Ja det får bli som det blir.

Vaknade tidigt då jag hade ont i höften. Gick upp, tog en kopp kaffe. Idag föll valet på en dubbel espresso i den här muggen. En banan till och en stund senare blev det frukost. Ville bara avboka yogan, men höll mig till det var försent att avboka. Lite stolt över mig själv är jag allt. Ställde mig på vågen och den visar fortfarande neråt. Går åt rätt håll helt klart.

Vackra haga.

Hur jobbigt det än är så är jag glad att jag kom iväg. Lite frisk luft och genast känns allt så mycket bättre. Har ni tänkt på hur ljust det börjar bli? Går riktigt fort nu.

Ville egentligen ta en promenad nu, men hade inte riktigt tid. Får bli en annan dag det. Nu snabbade jag på till min oas. Är verkligen så tacksam över detta.

Hittar vackra saker.

Vart jag än är så hittar man vackra saker i det här huset. Så mycket rum,vrår, gångar och överallt något spännande. Maskinparken är modern men lokalerna.. Nä. Gör det något? Tror inte det för detta är ett stort lyckopiller kombinerat med en stor vitamininjektion.

Nu ska jag på yoga, men vi höres mer under dagen.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Vill ni hänga med mig en helt vanlig måndag?”

  1. Heja dig som inte avbokade! Och ja, jag är sååå glad och tacksam över att det är ljusare på morgonen nu. Underlättar mina hundpromenader innan jobb 🙂
    Spännande att hänga med dig! Klart att det inte kan hända spännande saker hela tiden – vem hade orkat med det? 🙂

    Gilla

  2. Härligt att du tog dig iväg på yogan iallafall. Ibland kan det ta emot rejält när man ska göra något, men sen när man kommer iväg och kommer ut i friska luften så är man glad att man fullföljde. Ja ljuset kommer äntligen tillbaka nu!😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s