Allmänt

Lite lunch och volontärjobb

Spela spel, och lunch

Åkte hem direkt efter yogan. Behöver verkligen bli bättre med maten. Så lätt att glömma, och genast kommer sötsuget och genast tappar man allt med maten. Det blir en ond cirkel. Fixade en kycklingsallad av resterna och blev så gott. Mätt blev jag också.

Spelade lite spel, medan jag åt. Hade inte så mycket tid men en liten stund blev jag allt sittande. Bytte om och åkte iväg.

Var på gården

Var evigheter sen jag var här känns det som. Har oftast pt tid just de dagarna vi har öppet. Idag passade det bra. Middagen idag blev spagetti och köttfärssås. Så uppskattat av alla. Lite tårta till efterrätt och våra äldre blir så glada.

Ja snart är det dags att börja städa undan, och jag ska vidare. Dagen är ändå inte slut ännu.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Lite lunch och volontärjobb”

 1. Som du skriver så kommer sötsuget direkt när man glömmer av att äta. Kycklingsallad är aldrig fel. Det är en av de få sallader jag äter. Köttfärssås och spaghetti är aldrig fel.

  Gilla

  1. I början pratade vi nog mer med dom, men nu har dom funnit varandra så vi blir lite överflödiga. Den stora grejen är det lagade målet mat varje dag. Det är alltid tråkigare att äta ensam, och då kanske man äter mindre och sämre. Blir kanske en macka istället. Vi har haft musikkvällar, kräftskivor, julbord, mm. Det är ju de äldres gård och dom styr ju lite.

   Gilla

 2. Vad heter spelet du visar på bilden? Det ser riktigt mysigt ut. Jag skulle också vilja volontärarbeta, då jag tror att jag verkligen skulle tycka om och växa med det. (Det får bli när jag får lite mer ork.) Vilka är dina bästa tips för att hitta och komma i gång med volontärjobb? Jag vet inte i vilken ände jag ska börja.

  Gilla

  1. Vad är du intresserad av? Finns så många föreningar som behöver volontärer. Jag har nattvandrat i flera år då mina barn var ute. Sen jobbade jag med flyktingar 2015 då många från syrien kom hit. Nu är det äldre som gäller.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s