Allmänt

Alla hjärtans dag

Vårtecken

Hade tänkt att köra spinning idag, men då mellansessan behövde tillsyn var inte mormor så sen att tacka ja. Önskemålet var spagetti och köttfärsås, och naturligtvis fixar jag det. Trodde jag hade det, men riktigt så var det inte. Bara för mig att gå ner till affären och handla.

På vägen hem hittade jag snödroppar. Blir alltid lika glad för visst är det ett tydligt vårtecken? Äntligen är den tråkiga vintern över får vi hoppas. Dags att ta med sig en kamera ut snart och besöka

Hemmaspa

Ja det var vad hon önskade sig då hon kom. Började med varsitt fotbad. Hon hade med sig fotsalt och fotscrub som vi använde oss av. Hade jag vetat om detta innan hade jag köpt någon god juice eller något. Det hade blivit så mycket mysigare. Tittade på jordgubbar men köpte inte, och även det hade varit så gott en sådan här dag.

Som sig bör fick hon en ansiktsmask, och hon var noga med att jag skulle ta kort och skicka till mamma och J. Hon kände sig så fin i i sin. Lite speciellt är det allt att få se ut som en enhörning. Hon var verkligen så otroligt nöjd och kände sig så fin efteråt.

Hon ville måla naglarna och hittade med rosa glitter. Klart hon ville ha det, Ena handen målade hon själv, men behövde hjälp med den högra. Sen ville hon måla mina naglar och var så stolt då det var klart. Tur det var en ljus färg då det allt blev lite kladdigt.

Resten av dagen gick åt till att dansa, yoga, spela spel, äta frukt. Hon är så intensiv den tjejen så man har svårt att hinna med. Ja blev lite Barbielek också. Behöver jag säga att det var en trött mormor då hon åkte?

Ett glas champagne.

Ja det är ju alla hjärtans dag idag då vi bestämde oss för att mötas upp på posthotellet och ta något gott att dricka. Ni som känner mig vet ju hur svag jag är för just bubblande drycker. Dricker så sällan, och när jag ska unna mig så blir det gärna just champagne. Speciellt nu då jag verkligen tänker mig för vad jag stoppar i mig.

Oavsett så blev det en bra avslutning på dagen, och jag kom ändå hem i tid.

Hur har er dag varit?

Kramar Madde

16 reaktioner till “Alla hjärtans dag”

 1. Kan förstå att du blir trött när hon har varit på besök. Jag själv har haft en bra alla hjärtans dag då jag sett Titanic i 3D på bio. Den var så häftig att se i 3D så jag ångrar inte att jag gick och såg den.

  Gilla

 2. Vilken underbar mormor du är! Din familj har tur som har dig. Att ha spadag tillsammans är ju en jättebra idé. Ska prova med mina syskonbarn.

  Jag blir också glad när jag ser snödroppar, de brukar markera början på en mycket fin tid med både blommor och ljus. Äntligen!

  Gilla

 3. En perfekt alla hjärtans dag förstår jag med åtminstone ett par av dina hjärtan i sällskap. Posthotellet brukar vara trevligt att ta en drink på. Jag satt ofta där och jobbade i deras launch när jag var i stan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s