Allmänt

Återigen en lugn dag

Lugn dag

Blev visst inget inlägg i morse heller. Som det kan bli. Hade ingen brådska iväg i dag utan gick runt och grejade hemma innan jag åkte iväg. Nu är köket städat och ett par maskiner tvättade. Så skönt då det är klart. Hann även med att laga ett par middagar som jag kan ta med mig i helgen. Så mycket som ligger efter hemma hos oss just nu.

Annan Pt

Min ordinarie PT var sjuk så fick en annan idag. Kändes sådär först då det inte blir någon rutin i det. Handlar absolut inte om någon person, och alla kan bli sjuka, så är det. I dag en ny, och i morgon så blir det hon jag har haft ett par fredagar. Det roliga i det är att i fredags så säger hon att vi kanske ses igen om X blir sjuk. Till det i måndags säger jag till honom att vi ses på måndag 🙂 Tänk vad rätt vi fick.

Nu gick det väldigt bra och han jag fick nu har en annan bakgrund. Lyckades få mina stela muskler i höften att mjukna upp och oj vad det underlättade under träningen. Ja ont gjorde det, men mina höfter måste sluta krampa.

Nu har jag landat hemma och nexflix står på. Har börjat titta på Wednesday.

Kramar Madde

24 reaktioner till “Återigen en lugn dag”

 1. Ibland kan det ju vara riktigt bra att bryta av med lite annan input från en ”ny” person. Hoppas att du får ordning på de där höfterna få det låter jobbigt att de krampar.

  Gilla

 2. Så härligt med lite fix hemma! Tvätta skulle jag också gjort men blev tyvärr inte av, såna lägen man saknar egen maskin 😅 Kul att du kollar på wednesday! Jag har svårt att fastna i serier men i den blev jag helfast, längtar så till nästa säsong 😃

  Gilla

  1. Skönt att greja hemma & förbereda innan man ska iväg eller har tid. Tycker jag. Så man inte behöver tänka på det sen. Förbereda är A & O 😊.

   Vad bra att det gick bra med en annan PT 👍. Jag kan tycka både &. Dels. Den nya vet inte hur jag funkar i träningen. Å dels så kan det va kul med en Annan Pt . Som kanske har tips på andra övningar gällande träning & strech. Komma med nya ögon 🙂. Bra att Pt var bra på stretch övningar för att mjukna upp dig.

   Älskar att träna. Sen chilla vid något på tv 🥰 det förtjänar man efter att tränat & jobbat med kroppen 😊

   Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s