Allmänt

Hundra frågor på tio dagar #4

Vad kan man göra i din stad om man åker med barn?

Nu är vi inne på fjärde dagen och nu ska ni få komma med tips på vad en barnfamilj kan göra hos er ett par dagar. Tipsa om allt från hotell, roliga upplevelser, bad. Ja det är bara er fantasi som sätter stopp. Allt behöver inte kosta så mycket utan en variation på allt är nog det bästa.

Så bomba oss med tips på vad som kan vara roligt för just barn om man besöker er stad.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Hundra frågor på tio dagar #4”

  1. Nu bor jag inte i någon stad utan mitt ute i skogen 🙈Här kan man göra väldigt mycket med barn i blandade åldrarna. Man kan vara i våran lekplats och gräva i sandlådan,gunga,klättra i klätterställningen,ruschekanna eller hoppa studsmatta.När det inte är geggigt kan man spela fotboll eller bandy. Man kan ta en utflykt till Bråviken eller till skogen. Listan kan bli väldigt lång men detta är lite vad man kan göra

    Gilla

  2. Oj den var inte så lätt att svara på i mitt fall. Jag bor liksom mitt i ingenstans med åkrar så långt ögat når. Närmaste stad är knappt ett gupp på vägen, och där händer sällan något alls.

    Gilla

  3. Oj svår fråga ja bor ju i ljusdal litet ställe finns en skatepark man besöka och järvsö ligger ju i ljusdal kommun med så järvzoo är ju något man kan besöka och kolla på djuren.under vintern järvsöbacken eller kajevall. Sen finns de ju boende i närheten av järvso nu mera tror ja också men annats nore camping kanske och järvsöbadens restaurang,eller bara en av alla väldigt många pizzerior.kicks salong skulle ja också varmt rekommendera som restaurang eller älvstoppet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s