Allmänt

Träning och sovmorgon

Sov för länge

Fastnade igår på ett spel, och kom inte i säng förrän vid två på natten. Det var inte alls bra då jag sov alldeles för länge.

Det blev väldigt konstigt och hela dagen blir ju förstörd. Trött, orkar ingenting och svårt att planera.

Hur som helst, jag kom iväg till hagabadet och träffade på en väninna där. Blev en kaffe innan hon gick på sitt pass. Jag däremot orkade knappt komma ur fåtöljen.

Dagens pass

Det tog verkligen emot idag, men då jag väl träffade PTn gick det riktigt bra. Körde tyngre än någonsin och fixade det. Däremot var jag riktigt trött i kroppen då vi avslutade med rodd. Trodde på fullt allvar att jag skulle svimma där ett tag.

Avslutade med stretch och att han tryckte på mina muskler för spänningarna skulle släppa. Det gör ont, men gör så gott efteråt.

Gungande fåtöljer

Avslutade med vila i deras gungande fåtöljer. Så skönt, så avslappnande. Var inte nöjd efter de först tjugo minuterna så körde en gång till. Nu är jag redo att ta mig an resten av dagen.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Träning och sovmorgon”

 1. Igenkänning på den att fastna i spel. Man – läs jag – ska inte börja med dem för sent, för då är det kört. Vad skönt att du ändå kom i väg till gymmet (på ett oskönt sätt på grund av tröttheten). Starkt jobbat av dig som håller på rutinerna oavsett dagsform. Du är envis, du.

  Gilla

 2. Ja, varför blir man seg när man för en gångs skulle sover lite längre, känner så igen den känslan. Men bra kämpat att lyckats träna trots det, en PT kan vara bra på flera sätt, svårare att hoppa över passet för att man inte orkar

  Gilla

  1. det blir väldigt dyrt för mig då 🙂 Även efter detta kommer jag köpa till ett gång PT timmar då jag inser att jag inte är klar. Kommer inte gå tre gånger i veckan, men kanske var fjortonde dag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s