Allmänt

Frukostmöte

Godmorgon

Igår var jag uppe väldigt tidigt. Klockan 7 hade vi frukostmöte på pure change och lite frukost och trevligt sällskap säger jag inte nej tack. Det är alltid lika kul att hon som ansvarar för oss ute nu alltid känner igen mig. Pratade lite om det dom lägger ut om mig och får så mycket positiv feedback om det. Klart man blir glad.

Nu fokuserar jag mer på hälsa än att bygga muskler eller en speciell vikt på vågen. Där har jag vunnit så mycket, och för mig är det viktigast. Det andra är bara en bonus. Att väga tresiffrigt är inte optimalt så är det bara. Kommer aldrig acceptera en stor övervikt, då det är förenat med hälsorisker.

PT tid

Det blev att åka hem efteråt för att återkomma lite senare. Jag hade tid med en tränare och då jag har en ny igen så kör han lite annat. Däremot får jag säga att jag gillar hans sätt i gymmet. Tiden springer iväg, och man tror att man inte gör något, men oj vad trött jag är efteråt. Mycket mer koordination än vad jag är van med. När man väl kommer in i det så är det egentligen det naturliga rörelsemönstret. Rätt intressant. Är så impad av allt man kan göra utan massa tunga vikter också. Många som inte vill gå till gymmet han göra så mycket hemma. Gummiband, och kanske någon kettleboll och hantlar så kommer man väldigt långt. Varför göra det svårare för sig än vad det är?

Nya insikter.

Tänk vad mycket man lär sig på detta då. Lite oviktiga fakta men ändå lite kul. Jag är högerhänt, och då jag jobbar med koordination på höger sida är det så mycket svårare att komma in i rörelsen. Framförallt där man jobbar med benen. Han sa en intressant grej att är man högerhänt börjar man som oftast gå med vänster ben, och tvärtom ifall man är vänsterhänt. Det är något jag aldrig tänkt på, men var tvungen att testa, och det stämde. Kändes extremt konstigt att börja gå med höger. Ska tänka på det vid benövningar också vilket som känns mest naturligt. Nu stämmer det inte på alla, men på de allra flesta.

Ja detta får bli min morgonrapport och nu ska jag ut i solen en stund.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Frukostmöte”

  1. Trevligt att äta frukost med andra trotts att det var tidigt. Men du gillar ju att gå upp tidigt 😉🤗. Fokus blir ju på olika saker i olika perioder.

    Kul med en annan Pt som har andra ögon för träning & som har annan info om träning & hur kroppen fungerar. Intressant 🙂. Men så är det nog inte för mig. Jag är stark i vänster sida & svag i höger. Min vänstra sida tar lite över höger sida.

    Ha en bra fredag! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s