Allmänt

Utvärdering februari

Godmorgon.

Ja nu är ännu en månad förbi och tänkte utvärdera det lite snabbt här. Är ju en liten mellanutvärdering så jag är rätt på väg. Här hittar ni utgångspunkten Det är just där jag skrivit upp mina mål för tre månader. Som de flesta vet så är små steg åt rätt håll det allra bästa för att lyckas.

Vikten.

Förra månaden var det tresiffrigt, vilket jag har ändrat på nu. Går stabilt neråt, men inte med raketfart vilket är bra tycker jag. Ska det vara hållbart så får det gå sakta. Samtidigt så händer mycket inne i kroppen istället. Fettmassa och muskelmassa ändrar sig på ett sunt sätt. För vem vill bara väga lite utan de andra bitarna?

Blodtrycket.

Det är helt klart stabilt och skenar inte alls längre. Däremot vill jag få ner det lite mer, men inte så farligt längre. Har helt klart blivit så mycket bättre. Tänk vilka förändringar det kan bli på så kort tid. Nu är det bara resten kvar fram till årskontrollen.

Halsbrännan

Den har jag inte känt av alls de sista veckorna. Där ser man hur tydligt en liten kostförändring kan göra, och att man får någon form av stabilitet i sitt liv. Har inte behövt ta någon medicin mot det på flera veckor, och de få gångerna jag känner lite så går det över väldigt snabbt. Tror vi kan stryka det målet till nästa månad.

Värk i kroppen

Då min ordinarie Pt varit sjuk har jag fått hoppa runt en del En kan detta lite mer och har tryckt och klämt på min höft och vips krampar inte ryggen längre. Visst kan jag bli trött, men det är fortfarande ingen värk. Är evigt tacksam för all hjälp jag fått. Tänk att kunna ta en promenad utan att gråta längre.

Svullen fot.

Ja både foten och fingrarna har ju svullnat upp rätt så rejält i perioder. De i fingrarna är borta, foten är inte helt bra. Fick tips på resorb sport som innehåller massa mineraler också och har fått en klar förbättring av det. Får väl hålla i ett tag till känner jag. Så enkla lösningar på saker som varit så stora för bara en månad sen. Häftigt.

Nässelutslagen.

Helt borta nu. Ingen klåda alls. Så dåligt skick jag var i för drygt en månad sen och nu är det så märkbara förändringar. Så galet häftigt tycker jag. Var väldigt orolig för alla utslag och all klåda. Kliade ju så det gick hål vid flera tillfällen.

Vad har jag gjort?

Jag har fått in rutin i mitt liv. Äter bra, tränar och försöker vara vardagsaktiv. Det är nog det bästa man kan göra. Så mycket stora förändringar som hänt på så kort tid.

I morgon utvärderar jag det psyykiska måendet.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Utvärdering februari”

  1. Träning är så bra för så mycket för både kroppen och huvudet. Tack för inspirationen, från och med nästa vecka blir det att ta tag i träningen igen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s