Allmänt

Vatten

Lite mer bilder

Ja, tänkte visa lite mer bilder ifrån min fotopromenad. Vattnet vid brunnsparken blir det nu. Så vackert tycker jag.

Det är även en bra plats att fotografera på, och öva sig mer.

Första bilden mot hamnen och hisingen. Där ser man hur nära det egentligen är.

Andra ser man det typiska göteborg med alla spårvagnar. Just Brunnsparken är en stor knutpunkt då vi pratar kollektivtrafik. I rusning talar vi om 120 spårvagnar och 130 bussar i timmen. Det ni. Nu är det fördelat på tio hållplatser men ändå. Ni förstår hur lite det behövs för att det inte ska fungera.

Sista, taget vid lejontrappan och mot hamnen. Finns nog otaligt många foton just därifrån. Inte en ända turist missar en bild därifrån. På sommaren så mycket folk som samlas just där. Tittar på vattnet, äter glass eller bara chillar.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Vatten”

 1. Jag har förstått att det är mycket kollektivtrafik i Göteborg men att det var så många bussar och spårvagnar per timme kunde jag nog aldrig gissat. Jag imponeras av alla er som bor så, jag blir stressad av lite bilar, hade aldrig klarat det. Det positiva är att ni har mycket att se på, jag älskar nämligen att bara sitta på en parkbänk och kolla på människor! I GBG blir man lite mer anonym om man sitter länge på en bänk och tittar och bara är, här i vårt lilla samhälle skulle folk nog undra vad jag sysslar med.

  Gilla

 2. Så fina bilder du har tagit! Jag tycker om att fota vatten. Men milde tid så mycket trafik det är vid Brunnsparken. Det måste gå åt makalöst mycket planering för att få den att flyta.

  Gilla

 3. Kul att se! Min ena kusin bodde på Hisingen förr, tror hon bor i Björndalen nu. Jag är skitdålig på Göteborg, men dom platserna kan jag 🙂

  Gilla

 4. Så härliga bilder du tagit. Ja det där när det blir mycket kollektivtrafik kan minsta lilla få allt att stanna upp och bli kaos. Här i uppsala är det samma med bussar på centralstationen och där ska man inte vara i rusningstrafik om man kan undvika det.

  Gilla

  1. Ja Göteborg är en vacker stad, och hade varit så kul om du tog dig hit någon mer gång 🙂 Mycket att visa, och känns inte som om vi pratat färdigt 🙂

   Gilla

 5. Kul att få se fler bilder. Göteborg är vackert och när kanalerna är med i bilden så blir det inte svårt att identifiera staden heller. Just lejontrappan är som du säger välfotograferad.

  Gilla

 6. Vilka fina bilder! Och vilken trevlig start på dagen att vakna till denna glimt av Göteborg. Bilderna får mig att längta till staden. Det är alltid lika roligt att fota vid vatten, särskilt de dagar när vattnet ligger blankt och byggnaderna speglar sig i det. Ni verkar haft en riktigt härlig vårdag där. Har blommorna tittat fram?

  Gilla

 7. Jag älskar att vara vid vatten med. Blir lugn av det. Men samtligt så kan det störa mig lite med ljudet av vågorna. Om det är mycket vågor. Samtligt så är det mäktigt att det vattnet kan uppstå såna vågor. Många fina bilder kan det bli med vatten. Å du fick till mycket fina bilder 😃😍
  Oj! Går det så mycket bussar & spårvagnar vid rusningstid. Det klart. Många som vill åka då.
  Finns nog många bilder på fina ställen i Göteborg.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s