Allmänt

Planer för mars

Ligger helt klart lite efter med mina inlägg. Detta borde ha kommit upp för några dagar sen, men nä, så blev det inte. Bättre sent än aldrig

Fyller år

Ja i mars är månaden då jag blir ett år äldre. Nu börjar jag närma mig 60 vilket börjar kännas gammalt. Kommer fira lugnt och stilla med mina barn och barnbarn. Nästa stora kalas får bli då jag fyller 60.

Fortsatt träning

Ja nästan hela mars går även det i träningens tecken. Den 24 checkar vi ut ur den här träningsbubblan, och känns redan lite vemodigt. De här tio veckorna har gått så fort tycker jag. Funderar på att fortsätta ta hjälp med träningen då jag absolut inte är redo för att klara mig själv ännu.

Middagar med vänner

Ja två stycken är redan inbokade. Dels är vi bortbjudna, och dels har vi bjudit in. Jag som inte orkat vara social på så länge bara fixar det just nu. Så tacksam. Får väl åter tacka min Pt för all hjälp jag fått.

Fotografera mer

Ja det är ett mål jag har. Hittills har jag lagt ut foton varje dag som jag tagit med systemkameran. Vill ju fortsätta öva då jag tappat allt jag kunnat.

Ja detta får bli mina planer för mars.

Kramar Madde

15 reaktioner till “Planer för mars”

 1. Härliga mål! Själv har det varit så mycket att jag inte hunnit fokusera på mars – men nu när jag kollar i kalendern ser jag att jag har ganska mycket tid och möjlighet att fokusera på mig själv och träning. Har försvunnit så mycket tid när jag var sjuk, sportlov, krasslig hund, sjuka barn osv. Tänker att jag ska försöka nå en bättre balans i mars!

  Gilla

 2. Så kul att du kommer fortsätta träna i mars. Jag tycker du ska fortsätta med lite hjälp om du känner att du inte riktigt är redo för att klara dig helt själv ännu. Jag ska fixa present till dig i veckan så hoppas den kommer i tid till dig.

  Gilla

 3. Precis. Bättre sent än aldrig 🙂.
  Grattis i förskott 🌹🎉
  Mm tiden går så fort 😅. Känner du att du har råd att ta mer PT timmar. Så gör det. Det hade jag gjort. Man lär sig & får en knuff i baken & tar i mer när man kör med PT 😅💪.
  Trevligt med inplanerade middagar med vänner 😊. Kul att du har tagit tag igen att fota 😀. Nu kommer ju bästa tiden att fota. Fota & se när naturen föds på nytt igen 🌷😊.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s