Allmänt

Ingen träning idag heller.

Ingen träning

Idag heller vilket känns så galet konstigt bara. Nu är det tredje dagen ledigt, Förra gången jag jobbade helg åkte jag ner innan, men det blev stressigt. Öppnar 9 och måste vara hemma senast 11. Har ju ändå en bit att åka. En nackdel, de öppnar sent, men blir kanske så då det är bemannat all öppen tid.

Tänkte ta kameran med mig och ta en promenad så här på morgonen i alla fall. Så viktigt att röra på sig även om jag inte är på gymmet.

Lång dag igår.

Som jag skrev tidigare är det min jobbhelg. Började 8 och direkt då jag jag kom hem var vi bortbjudna till vänner på middag. Så god mat, så trevligt och ett riktigt gott vin blev det till. Är inte van att vara uppe så länge så visst känns det i kroppen just nu. Samtidigt är jag så glad över att jag orkade, och faktiskt kunde ha kul. Var så många år sen sist.

Tittar ut, och ser att vädret är så vackert, och tidigt en söndag morgon brukar det vara så lugnt ute, så får väl passa på nu direkt.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s