Allmänt

Veckans fem positiva

Veckans viktigaste

Det måste väl allt vara så? För visst ska vi fokusera på allt det bra istället för det som är mindre bra? Så nu är det dags att lista veckans höjdpunkter. Så nu kör vi.

Träningen

Ja den flyter på och nu börjar det verkligen visa sig vad jag har gjort. Musklerna ökar, och fettet minskar. Samtidigt, är i den åldern då det sistnämna gärna håller sig fast på mig. Körde även med en ny PT och blev lite andra övningar. Får nog säga att den där timmen bara springer iväg.

Middag hos vänner

Igår var vi bortbjudna till vänner och hela kvällen bara sprang iväg. Hade jobbat och ändå orkade jag sex timmar med massa av god mat och väldigt trevligt sällskap. Är så glad över att jag börjar uppskatta sådana här saker igen. Tackar träningen för det.

Fotograferingen

Är så glad över att jag börjar ta tag i det igen. Det är så kul, och helt klart en lisa för själen att vara ute och fotografera. Nu ska jag bara hålla det uppe. Samtidigt alla fina ord ni läsare skriver om det så gör det ju så mycket lättare.

Vädret

Det måste väl vara med? För så fort solen tittar fram så lever vi nordbor upp. Tror att jag kan tala för de allra flesta av oss, men visst är vi tar vi varenda chans till lite sol på nosen?

Presenter börjar dyka upp.

Man blir väl aldrig för gammal för paket? Är med i en blogggrupp på facebook, och några av oss har bestämt att byta paket med varandra vid födelsedagar. Nu är det snart min tur och nåt paket har redan kommit och ska bara hämta ut det. Man blir aldrig för gammal för sådant här eller hur?

Kramar Madde

2 reaktioner till “Veckans fem positiva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s