Allmänt

Promenad vid fästningen

Promenad innan jobbet

Det fick bli en liten promenad innan jobbet igår. Kameran var naturligtvis med, och hamnade nedanför Bohus fästning. Det känns som ytterligheter just på den platsen. Å ena sidan, allt det gamla med all dess historia och pampighet. Bohus fästning. Å andra sidan, industrierna med Eka nobel på andra. Gammalt möter nytt.

Bohus fästning

Vill ni hänga med upp någon gång? Det är så maffigt och bara älskar dess historia. Finns så mycket historia runt omkring Kungälv eller kongahälla som det hette tidigare. Just vid det här området vävs både norsk, svensk och dansk historia ihop Tänker inte gå in på allt här utan mest visa lite vackra bilder bara ifrån staden jag bodde under många år av mitt vuxna liv.

Kramar Madde?

2 reaktioner till “Promenad vid fästningen”

  1. Härligt att du kom ut på en promenad igår. Det gjorde även jag fast på kvällen. Så mysigt att gå vid vattnet, vattnet tycker jag har en lugnande effekt + att det blir fina bilder 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s