Allmänt

Sammanfattning av februari

Träning

Ja det är väl så jag får sammanfatta februari. Har tagit en hel del semester, just för att klara av att vara på gymmet så mycket som jag varit. Tyvärr blev min Pt sjuk så har hoppat runt bland så många. Det har varit både positivt och negativt. Det positiva, har fått fler tips och idéer och det negativa. Den röda tråden. Samtidigt, det har gett resultat.

Avatar

Ja det var den jag hade som mål att jag ville se och det fick jag. Över tre timmar på bio men så bra. Helt klart är det en film som ska ses på just bio och ingen annanstans.

Middag hos vänner.

Ja det hann vi också med. Åt middag hos våra gamla grannar. Som jag saknar dom. Vissa grannar är helt klart bättre än andra. Till det, vilken lägenhet dom köpt. Flera mindre som slagits ihop till en. Vrår och vinklar överallt, men så otroligt charmigt.

Samtal via nätet med nya vänner.

Vem har sagt att sociala medier behöver vara dåligt? Under månaden har jag ”träffat” vänner över messenger. Dels vanliga telefonsamtal, dels har jag varit på homeparty. Har nog glömt att visa vad jag köpte, men det får ta och komma upp så fort som möjligt. Det är lite smått fortfarande, men 5 kilo ner så blir detta riktigt bra.

Tror att detta är vad februari gav mig.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s